LIFESTYLE

Ioana joacă dur cu Ilie Năstase: ”Ori face asta, ori divorțăm!”

A trecut ceva timp de când Ioana Năstase a avut nevoie de poliție ca să scape din mâinile soțului ei celebru. Și chiar dacă ies împreună, vorbesc, iar Ilie Năstase nu știe cum să-i mai intre în grații, a cincea doamnă Năstase nu se lasă ușor. În ciuda informațiilor apărute prin tabloide, cum că totul ar fi ca înainte, Ioana face lumină în poveste, într-un interviu pentru Playsport.

”Eu trec un pic mai greu peste acea zi, iar Ilie Năstase ştie asta. Discutăm mult, încercăm să vedem ce mai poate fi făcut pentru a ne salva relația. Nu am nevoie să își ceară iertare, dacă el nu crede în ceea ce spune.

Nu vreau să mai fiu amăgită, nu mai vreau vorbe goale. Nu ne-am împăcat, dar nu ca să îl pedepsesc, nu ca să îi arăt că sunt eu a naibii. Ci pur și simplu pentru că nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum.”, mărturisește Ioana.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Îl trimite pe Ilie la psiholog?

De altfel, soția mult mai tânără a colericului Ilie Năstase nu s-a sfiit niciodată să afirme că dragostea nu se dovedește prin cadouri scumpe, ci prin alte gesturi. Și confirmă și în interviul pentru Playsport.

”Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Oricât este nevoie, trei luni, șase. Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas. Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne știe toată țara. Avem și noi o vârstă, vreau să trăim frumos și să ne facem viața mai ușoară.

I-am cerut doar să se liniștească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Este coleric uneori.

Trebuie să se liniștească. Numai asta vreau de la el și numai așa mă voi întoarce cu totul la el”, mai spune Ioana, hotărâtă să divorțeze, pentru liniștea ei și fără pretenții materiale, dacă Nasty nu respectă ceea ce ea i-a cerut.

 

 

 

 

Comentarii: