LIFESTYLE

Ioana, soţia lui Năstase, nu vrea să mai calce în vila renovată de Brigitte! S-a mutat cu chirie, urmează divorţul?

În familia Ioana Simion – Ilie Năstase situaţia e ca-ntr-un montagne rousse. Azi e fericire şi iubire, mâine se întunecă şi apar norii. Azi se iubesc ca doi adolescenţi, mâine stau fiecare la casa lui, azi se pregătesc de nuntă, mâine de divorţ.

Să fie oare firea nestăpânită a lui Ilie de vină? Să fie altceva la mijloc? Cert e că după concediul petrecut în Turcia, unde împreună cu cei doi amorezi a venit şi fiica cea mică a lui Năstase, a intervenit iar răceala. Şi nu are legătură cu prognoza meteo sau vreo boală sezonieră. Ziarul Click susţine că Ioana nu mai trage la vila soţului de pe Andrei Mureşanu, din Dorobanţi, ci în apartamentul închiriat de ea în Pipera. Da, aţi citit bine, cea de-a cincea doamnă Năstase stă cu chirie când vine în Bucureşti.

Citeşte şi: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

Vecinii au dat-o de gol pe Ioana

Ilie Năstase se lăuda în primăvară că şi-a găsit liniştea. Că cea mai recentă soţie este şi ultima. Ultima iubire. S-a tatuat pentru ea, s-a tuns şi a luat-o de nevastă pe mai tinerica Ioana Simion înainte de Paşte.Şi anunţa, în mare viteză, că la un an de la marea lor întâlnire, vor face mare nuntă mare la malul mării, pe plaja bogaţilor din Mamaia.

Doar că surpriză. N-a mai fost nicio nuntă, iar tabloidele s-au grăbit să anunţe că urmează de fapt un divorţ şi anume pentru că Ilie nu a scăpat de nărav nici la 73 de ani şi şi-ar fi tradus consoarta. Însă ca la cutremur, replicile au venit imediat. Ioana a pus piciorul în prag pentru că nu vrea nuntă cu public, ci ceva intim şi discret, pe un iaht, doar în familie, iar Ilie s-a conformat.

Acum se pare că ceva ceva este acolo, şi Ioanei sigur nu-i convine. Pentru că de două săptămâni, cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase nu mai trage acasă când vine de la Constanţa, ci într-un cartier rezidenţial din Pipera. Vecinii au mărturisit pentru Click că acolo locuieşte cu chirie şi că l-au văzut „şi domnul Năstase pe aici”.

Apropiaţi ai cuplului ar fi spus că Ioana şi Nasty sunt într-o perioadă de reevaluare a sentimentelor. Iar soţia fostului tenisman nu mai are de gând să pună piciorul în vila de a cărei reamenajare s-a ocupat fosta nevastă a lui Ilie, Brigitte.

“Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul în Dorobanţi. Ilie a fost de acord, doar că pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de această discuţie a lor, iar Ioana a decis că e mai bine să plece din casa respectivă. Ea şi-a închiriat un apartament şi stă acolo de fiecare dată când vin în Bucureşti. Ilie vine şi el acolo, petrec timpul împreună şi probabil va merge să locuiască în permanenţă cu ea. Cert este că Ioana nu vrea să mai pună piciorul în casa respectivă. Are motivele ei”, a declarat pentru Click! o persoană din apropierea cuplului.

Comentarii: