SANATATE

Îţi cad firele de păr din sprâncene? Ai putea suferi de o afecţiune gravă, care necesită tratament

libertatea.ro

Nu doar că sunt la modă, însă sprâncenele dese și groase sunt și un indicator important al stării tale de sănătate.

Căderea periodică a sprâncenelor este normală, însă dacă observi că începi să le pierzi mai des ca de obicei și că îți apar locuri goale sau chiar că îți dispar complet anumite părți din sprâncene, mergi urgent la medic, recomandă clicksanatate.ro.

Ai putea avea o problema gravă cu tiroida, care este fie prea activă, fie are o activitate foarte lentă. Pe termen lung, această condiție medicală poate duce și la alte probleme grave în organism.

CITEȘTE ȘI: TESTUL SIMPLU care îți spune dacă AI PROBLEME cu tiroida

Pentru a avea sprâncene „ca la carte”, se recomandă îngrijirea minuțioasă a acestora.

Dacă îți dorești să ai sprâncene bogate și frumoase, trebuie să încerci acest truc de înfrumusețare care face adevărate minuni pentru ține. Uleiul de cocos accelerează procesul de creștere a sprâncenelor. Conține vitamina E și fier care îți pot chiar închide culoarea. Pentru cele mai bune rezultate, amestecă o parte ulei de cocos cu o parte de ulei de ricin. Masează ușor cu degetele. Lasă să acționeze 20-30 de minute, apoi clătește cu apă caldă. Repetă procedura zilnic, timp de două-trei săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Cum trebuie să bei apa pentru a-ți vindeca TIROIDA

Pe de altă parte, seara, înainte de culcare, le putem da cu puțin ulei de ricin, care nu doar că ajută firele de păr să-și păstreze puterea și aspectul, dar, în cazul în care ne dorim să schimbăm forma sprâncenelor, acesta ajută la creșterea firelor de păr din sprâncene, astfel încât să le putem modela așa cum ne dorim.

Comentarii: