SANATATE

Cum trebuie să bei apa pentru a-ți vindeca TIROIDA

Datorită hormonilor pe care îi produce, glanda tiroidă influențează aproape toate procesele metabolice din organism. Afecțiunile tiroidei pot varia, de la apariția unei gușe inofensive până la diverse forme de cancer care ne pot pune în pericol viața.

Tiroida poate fi diagnosticată de medic prin testarea nivelului de hormoni tiroidieni din sânge. Dacă nivelul de hormoni este mai mare, atunci trebuie administrat un tratament medicamentos. În unele cazuri, este nevoie chiar și de intervenții chirurgicale.

Totuși există și anumite tratamente naturiste ce pot fi încercate încă de la primele semne ale bolii și care pot îmbunătăți funcționarea acestei glande. Aceste metode pot include suplimente alimentare, remedii pe bază de ierburi și schimbarea stilului de viață prin sport.

Semnele care îți indică faptul că NU e bună la pat

Remedii eficiente împotriva PETELOR SOLARE

Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Se pare că și obiceiurile noastre în ceea ce privește consumul de apă ne pot ajuta să ne vindecăm de această boală. Anumite studii au arătat că dacă păstrăm apa într-un anumit vas, aceasta împrumută din calitățile metalului respectiv, fapt ce ajută la reglarea funcționării glandei tiroide.

Foto: Pinterest.com

Afecțiunile tiroidei apar și din cauza nivelului scăzut de cupru din organism. Cuprul este un mineral esențial care reglează modul în care glanda tiroidă funcționează. Apa lăsată peste noapte într-un vas de cupru absoarbe din proprietățile cuprului. Consumul regulat de apă din vas de cupru va echilibra nivelul acestui mineral în organism.

Alte beneficii ale consumului de apă dintr-un vas de cupru

Această practică te poate ajuta să și slăbești. Acest lucru se explică prin faptul că digestia este îmbunătățită, iar pierderea în greutate va deveni mult mai ușoară.

Antioxidanții pe care cuprul îi conține încetinesc îmbătrânirea și previn apariția ridurilor. Regenerarea celulară este mult îmbunătățită. De asemenea, producția de melanină se accelerează, și astfel pielea ta va căpăta o strălucire naturală.

Raport alarmant al specialiştilor: Greşelile care afectează milioane de oameni

Medicii AVERTIZEAZĂ: Ajută-ți copilul să își mențină o GREUTATE sănătoasă!

Cele mai nesănătoase OBICEIURI alimentare ale romanilor

Efectele antiinflamatorii ale cuprului ajută la vindecarea rănilor, iar proprietățile antivirale și antibacteriene stimulează regenerarea celulelor afectate și crește sistemul imunitar, vindecându-te din interior.

În ceea ce privește bolile mai grave, această metodă ține anemia departe, previne tulburările digestive și scade riscul apariției cancerului. Acest lucru se explică prin proprietățile antioxidante care elimină radicalii liberi și anulează efectele negative pe care aceștia le au asupra organismului.

Scobitoare VERSUS ață dentară. Care este recomandată?

Poziţii sexuale de încercat în ZILELE LIBERE

Apa băută din vase de cupru mai este benefică și asupra sănătății vasculare. Cuprul reglează ritmul inimii și presiunea sângelui, precum și nivelul de colesterol și de trigliceride. Acesta dilată vasele de sânge, asigurând astfel o mai bună circulație a sângelui. În acest sens, și funcționarea creierului este îmbunătățită.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: