FRUMUSETE

Remedii eficiente împotriva PETELOR SOLARE

Cu toate că-ți dorești să ai o piele fără cusur, expunerea prelungită la soare, aerul poluat și schimbările hormonale îți afectează frumusețea.

Iată câteva remedii eficiente cu ajutorul cărora poți scăpa de nedoritele pete:

Sucul de lămâie, un remediu excelent

Unul dintre cele mai simple și mai eficiente metode de a șterge petele este sucul de lămâie, întrucât este îmbogățit cu vitamina C. Acestea acționează ca niște antioxidanți și ajută la decolorarea pielii. Stoarce o lămâie și îmbibă un disc demachiant în sucul ei. Ține-l pe zona afectată cel puțin o oră, în fiecare zi, și vei observa diferența. Ai grijă să nu ieși afară imediat după tratament, deoarece zona se va înnegri mai mult.

Ce trebuie sa stii despre TOALETA NOU NĂSCUTULUI

Cum să-l înveți pe cel mic să facă la oliță în 3 zile

Ingredientul din PUFULEȚI despre care nimeni nu vorbeşte

Laptele, un leac la îndemână

Întrucât conține acid lactic,laptele are un efect pozitiv asupra petelor de culoare de pe ten. Tot ce trebuie să faci este să înmoi un disc demachiant în lapte și să-l pui pe zona afectată. Pentru a avea rezultatul dorit este bine să-l lași să acționeze peste noapte.

Foto: Pinterest.com

Mierea

Poate fi combinată cu cu suc de lămâie sau cu ulei de măsline pentru rezultate mai rapide. Mierea îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafața pielii și o hidratează, ceea ce va face ca tenul să fie mai luminos și, implicit, mai deschis la culoare.

Machiajul pentru TENUL MATUR

TRENDS 2017 / Modele de ochelari de vedere pentru EL

Ochelarii de VEDERE pentru primăvara-vara 2017/ Pentru EA

Gelul de aloe vera are efecte uimitoare

Pentru a revitaliza tenul, ai nevoi de gel de aloe vera. Taie o frunză proaspătă și stoarce sucul din ea (o găsești în magazine, în stare crudă). Acesta îl aplici pe piele, în zonele în care ai nevoie,pentru aproximativ 30 de minute, după care-l îndepărtezi cu apă.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: