LIFESTYLE

Iulia Albu șochează din nou: ”Lui Botezatu nu-i plac bărbații?”

Orice s-ar putea spune despre Iulia Albu, dar că e vreodată plictisitoare, asta e exclus din start. Iar excentricul fashion designer reușește, aproape de fiecare dată când deschide gura, să facă valuri.

Ultima apariție, cea de la podcastul lui Măruță, e una memorabilă. Iulia a făcut spectacol, cu bună știință, și și-a asumat pe față și rolul de ”scorpie” a show-bizz-ului care pare să îi vină perfect.

Ca atare, atunci când realizatorul podcastului l-a băgat în direct prin telefon pe Cătălin Botezatu, Iulia a făcut fețe-fețe și tot felul de grimase.

Galant, Bote a vorbit despre fosta lui colegă de la Kanal D în termeni frumoși, însă fashion editorul nu s-a dat în vânt după vorbele mieroase ale designerului. Pe care mai apoi le-a și catalogat drept de complezență.

Când însă Botezatu l-a întrebat pe Măruță ce poartă Iulia în acel moment, ”domnița Alba” nu s-a putut abține să nu scape o replică.

„Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?”, a declarat Iulia, lăsându-l mască pe prezentator.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de neratat pentru doamne: Secretele pe care trebuie să le ştii când oferi un parfum unui bărbat

”Tu ești răutăcioasă!”

Botezatu nu a părut însă șocat de afirmația fostei colege de platou. Ci a parat imediat replica. “Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură.

Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, i-a răspuns creatorul de modă Iuliei.

Cea cu care ar fi avut un război pe timpul filmărilor la fosta emisiune, înțepându-se cu fiecare ocazie. De unde a pornit însă animozitatea, care a fost izvorul? La nunta ei cu Mihai Albu, Iulia a declinat dorința fostului soț de a-și face rochia de mireasă la Cătălin Botezatu, preferându-l pe bunul ei prieten Răzvan Ciobanu.

 

 

 

Comentarii: