LIFESTYLE

Larissa Riquelme s-a întors! Modelul care a făcut ravagii la Mondialul din 2010 a pus un rămășag incendiar! Bărbații au înnebunit!

Larissa Riquelme, fost model Playboy, a cunoscut celebritatea la Campionatul Mondial din 2010. Fostul model Playboy a ținut atunci prim-planul, fiind declarată cel mai hot fan al fotbalului la Mondialul african. În plus, anunțase că va alerga dezbrăcată și acoperită doar cu vopsea pe corp, în culorile țării sale, dacă Paraguay va obține victoria contra Spaniei în sferturi.

Nu s-a întâmplat, Spania câștigând inclusiv trofeul, dar fanii n-au fost dezamăgiți de ”iubita Mondialului”. Larissa Riquelme a realizat destule pictoriale sexy cu care să-i bucure. Dar cine credea că prezentatoarea TV din Paraguay, acum la 37 de ani, ”s-a pensionat” și nu a intrat și ea în febra mondialului din Qatar s-a păcălit.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Larissa a făcut și o promisiune îndrăzneață care cu siguranță va atrage și mai mulți fani în dreptul Braziliei. Apetisanta vedetă cu 1.8 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare a anunțat că dacă Brazilia va câștiga trofeul are de gând următorul lucru.

„Dacă Brazilia va câștiga Campionatul Mondial, voi poza așa cum m-a adus Dumnezeu pe lume”, a fost promisiunea actriței din Paraguay, potrivit Marca. Brazilienii s-au calificat în optimile de finală ale turneului final după ce au trecut de Elveția, scor 1-0.

 

 

 

Comentarii: