LIFESTYLE

Brigitte Pastramă are casă în Dubai! Se plânsese că a fost escrocată, acum e în culmea fericirii

Brigitte Pastramă, fostă Năstase, și-a văzut în sfârșit visul cu ochii. Și a povestit tot pe rețelele de socializare: oficial e proprietara unei case în Dubai. A patra doamnă Năstase a cheltuit o avere, aproape 2 milioane de euro, dar a meritat efortul.

„Mulțumesc Domnului Iisus pentru biruință! Astăzi am primit titlul de proprietate de la casa pe care o să v-o arătăm în curând. Este o casă nouă, în Dubai Land și astăzi, în ultima zi, au fost opt – nouă zile zbuciumate, dar toate lucrurile s-au dus la bun sfârșit. Felicitări Brigitte! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a spus Brigitte Pastramă pe InstaStory.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Cu câteva zile în urmă, vedeta tv era disperată și se plângea că ar fi fost țepuită de constructor, căruia îi dăduse un avans consistent și care n-ar fi vrut să-l returneze după ce ea ar fi vrut să renunțe. Dar Brigitte a reușit să devină proprietăreasă până la urmă. Și are de gând să se mute cât de curând în Emirate, cât mai departe de România, de problemele cu legea și, de ce nu, departe de foștii ei soți.

„Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu, unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință, care nu era tocmai ok”, a povestit vedeta cu ceva vreme în urmă la un post de televiziune.

 

 

 

Comentarii: