LIFESTYLE

Laurențiu Reghecampf are întâi grija divorțului, apoi pe cea a însurătorii! Ce a spus celebrul antrenor despre asta

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf , este alt om de când a început o viață nouă alături de o altă femeie. A devenit activ pe rețelele de socializare acolo unde își expune inclusiv sau mai ales trăirile din viața privată. Și nu refuză emisiunile în care trebuie să vorbească despre relațiile lui.

La Rifai la emisiune, Reghecampf a ținut să lămurească un lucru: nu a divorțat de Anamaria Prodan fiindcă actuala iubită, Corina, rămăsese însărcinată, totul e clar cu mult timp înainte să se întâmple.

„Mi-am învățat lecția în dragoste. Să vă zic adevărul: eu am avut discuțiile de divorț cu prima soție cu mult înainte ca Ana să rămână gravidă. Și-acum, am băgat actele cu o lună sau două înainte ca actuala parteneră, Corina, să rămână gravidă. Trebuia s-o fac mai devreme, așa am simțit…”, a precizat Reghecampf. Care deocamdată nu are planuri pentru însurătoare cu femeia care i-a oferit un copil.

„Urmează, vedem, în momentul de față nu acesta este lucrul cel mai important. Important este Liam, să termin divorțul, să termin tot scandalul din momentul de față. Cea mai șifonată este Corina”, a mai spus Reghe.
Cât despre faptul că a ajuns dintr-o dată personaj monden, Laurențiu Reghecampf a vrut să puncteze și un alt aspect.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

„Nu sunt un Don Juan, nu știu ce să vă spun, nu cred că eu cuceresc femeile, ci ele pe mine!”, a fost răspunsul oferit de Reghe la emisiunea de la Kanal D.

Cât despre trecutul actualei iubite, foarte discutat prin presa de scandal, Reghe a fost ferm: „Pentru mine, când cunosc o persoană nu-i cer buletinul și nici nu merg la poliție. Foarte multe informații sunt false, nu vreau să fiu răutăcios, să spun cine a dat informația și ce interes a avut. Mie îmi place foarte mult Corina, nu m-am interesat niciodată ce a făcut înainte, trăiesc momentul.

Trebuie să fie o conexiune. Eu sunt fixist, nebun cu curățenia, poate am lucruri care altuia nu-i plac, dar trebuie să fie o conexiune ca să trăiești cu cineva. Cum să cer buletinul sau să întreb bărbații din oraș?! Corina este parte din războiul meu cu fosta soție”, a mai spus antrenorul Craiovei.

 

 

 

 

 

Comentarii: