SANATATE

Legătura dintre fumat și slăbire. Ce au descoperit cercetătorii

Foto: Pinterest.com

 

Cercetatorii au descoperit ca fumatul ajuta intr-adevar in procesul de slabire al organismului. Este foarte clar ca flosirea fumatului ca pe o solutie pentru a pierde kilograme este total nerecomandata, mai ales ca acest tip de slabire este unul total nesanatos.

In acest articol constatam doar cum afecteaza fumatul functionarea organismului si de ce acest viciu extrem de periculos are printre efecte si pierderea in greutate.

Astfel, cercetatorii de la Universitatea Cornwell din New York sustin ca au identificat o gena care arde grasimi mult mai repede atunci cand este expusa la fumul de tigara. Aceasta gena se numeste AZGP1 si se pare ca elimina o proteina care ajuta la eliminarea grasimilor atunci cand sunt supuse fumului.

CITEȘTE ȘI: 

De ce să NU usuci niciodată rufele pe calorifer /STUDIU

Cele mai tari remedii împotriva tusei: Vei scăpa imediat de această problemă

Sa nu uitam insa ca acest viciu ucide milioane de oameni in fiecare an si ca nu este un compromis demn de luat in seama. Este ca si cand ti-ai pune intrebarea: viata sau slabitul? Mai ales in conditiile in care exista atatea alte modalitati prin care poti scapa de cele cateva kilograme in plus…

Foto: Pinterest.com

Comentarii: