LIFESTYLE

Leonard Miron, atac la Andreea Marin! Ce i-a răspuns ”zâna” fostului coleg de la TVR

Mai întâi, fostul prezentator tv s-a certat cu Marina Almășanu, una dintre cele mai longevive vedete ale televiziuni naționale.

Apoi, Leonard Miron a luat la țintă o altă figură emblematică a TVR, pe Andreea Marin. I-a criticat emisiunea și a insinuat că ”zâna” și-a urmări doar propriile interese, nu audiența.

”Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioși, nu are audiență – este un fel de promovare a prietenilor și oamenilor care o ajută în viața personală și profesională extra TVR.

Este și situația Alinei Sorescu, care, la fel, îmi este dragă. Mi-a fost băgată pe gât acum câțiva ani, dar mi-a devenit dragă”, a spus acesta.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Nu-l cunosc personal pe domnul Miron!”

Așa cum era firesc, Andreea Marin a reacționat. În stilul ei personal, fără să pară tulburată de atacurile fostului coleg.

“Emisiunea ‘Nu exista nu se poate!’ aduce în fata reflectoarelor doar oameni cu adevărat valoroși, și aici numai cine nu e în stare sa aprecieze valoarea, poate avea îndoieli.

Am descoperit astfel oameni incredibili, unii cunoscuți, dar cu istorii neexplorate la TV, iar majoritatea nu au apărut niciodată până acum într-o emisiune portret.

Eu și domnul Miron nu ne cunoaștem personal, nu avem vreo istorie comună în televiziune, ne-am văzut mult prea rar cu mulți ani în urma în TV, așa că pentru mine vorbele lui au apărut, aparent, de… nicăieri.

Sincer, nu mă prea interesează, sunt învățată cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenția asupra lor.

Oamenii echilibrați si liniștiți, mulțumiți de ale lor, își văd de propria treabă și de munca lor. Sunt unul dintre ei. Nu mă vedeți criticând capra vecinului, am destule de făcut în curtea mea. Așa că… sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a spus Andreea Marin pentru Fanatik.

 

 

Comentarii: