LIFESTYLE

Mădălina Ghenea, fabuloasă la Cannes! Și bodyguarzii s-au uitat după ea

La câte apariții spectaculoase și femei frumoase defilează pe covorul roșu în fața lor, oamenii de la pază n-ar mai avea de ce să întoarcă privirea după celebritățile care se perindă zi de zi la festival.

Însă nu fiindcă e a noastră, dar Mădălina Ghenea n-are cum să nu polarizeze atenția tuturor când se înființează în fața mulțimii.

Frumoasa olteancă are și interes mare să fie în topul comentariilor. Pentru că la Cannes au apărut și primele imagini din thriller-ul ”Deep fear”,  în care Mădălina Ghenea joacă alături de Ed Westwick, actorul devenit celebru datorită rolului din serialul „Gossip Girl”.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

A fost un sezon prolific pentru actrița născută la Slatina care a apărut și în mult discutata peliculă ”House of Gucci”.  În ”Deep fear”, Mădălina are rolul principal.

Mai mult, românca Mădălina Ghenea a venit gata premiată la festival, de la gala„World Influencers and Bloggers Awards”. A fost printre câștigătorii titlului de cele mai influente și de impact personalități ale anului.

Mădălina a impresionat cu ținuta ei impecabilă. A purtat o rochie verde smarald, satinată., perfectă, creație a celebrului designer Zuhair Murad, iar colierul cu diamante a completat un look de divă adevărată.

 

 

 

 

Comentarii: