LIFESTYLE

Nu toată lumea s-a bucurat cu Reghecampf! Comentariu acid al lui Bebeto după ce tatăl lui l-a anunțat de fratele mai mic

Dacă Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, i-a urat bun venit bebelușului născut de Corina Caciuc, nu aceeași reacție a avut-o și fiul mijlociu al antrenorului.

Bebeto, băiatul lui Reghe din căsătoria cu Anamaria Prodan, a avut o reacție extrem de tăioasă, stârnită în special de poza pe care tatăl său a urcat-o pe Instagram cu el și cu Luca, anunțându-i de fratele lor, Liam.

”Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște. Pune poze cu noi de când aveam 7 ani.”, a spus Reghe Jr.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Un copil nu se face pe bandă rulantă!”

Nici Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei din prima căsnicie, nu s-a abținut să comenteze și ea: „Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă“, a spus Sarah.

Cea mai așteptată a fost reacția Anamariei Prodan. Aceasta i-a urat toate cele bune micuțului și a afirmat că speră ca Reghe să-l întreacă pe Borcea, care a reușit performanța de a face nouă copii cu patru femei.

„Să-i trăiască și să aibă grijă măcar de ăsta! Poate înțelege de data asta că un copil nu se face pe banda rulantă, oriunde, oricum, din orice poziție și nu se lasă de izbeliște când apare altă femeie. Familia și copiii sunt lucruri sfinte.“, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Click.

 

 

 

Comentarii: