LIFESTYLE

Mădălina Ghenea, la perfuzii pe patul de spital! Actrița și-a speriat admiratorii

Frumoasa actriță a muncit continuu în ultimele luni. Filmări, evenimente, toate au epuizat-o practic pe Mădălina Ghenea care a cedat, pur și simplu, fizic, după ce a lucrat non-stop în ultimele luni pentru pelicula ”Deep fear”, o peliculă horror cu rechini, unde româncă are rolul principal.
Mădălina Ghenea a ajuns la spital pe perfuzii, iar fanii s-au speriat când au văzut poza și au citit mesajul prin care îi anunță că are nevoie de odihnă. Mai ales că, de curând, Mădălina a mai trecut printr-un moment similar, spunând că are probleme de sănătate și va fi supusă unor investigații cu computerul tomograf.
„Din păcate nu mă simt foarte bine. Îmi cer scuze tuturor, dar nu voi putea să postez sau să răspund la mesaje și va trebui să îmi anulez toate angajamentele de muncă.
Am lucrat non-stop timp de 8 luni, fără nicio zi liberă și cred că corpul meu strigă disperat după o pauză. Voi renunța la Instagram și Whatsapp măcar pentru câteva zile. Ne vedem curând”, a scris Mădălina Ghenea, pe Instagram.

Comentarii: