LIFESTYLE

Scandal cu acuzații de șantaj între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

sursa: viva.ro

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul în toamna anului trecut, iar Anamaria Prodan n-a vrut să recunoască până în ultimul moment că al lor mariaj era demult compromis. Fosta prezentatoare tv n-a asimilat prea bine în orgoliu episodul, mai ales că Reghe are deja o altă familie, un copil cu femeia pentru care a plecat de acasă, deși nu e divorțat. Anamaria nu-l poate ierta și nu poate uita. Iar acum îl acuză pe antrenorul lui Neftchi Baku că ar fi încercat să-i forțeze mâna prin șantaj, scrie sportbull.ro.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

„Gândește-te că orice prostie ar face, orice mitocănie… că mi-a luat dosarul medical, că îl publică. El nu știe că își face și mai mare rău. Să ai dosarul medical al cuiva și să îl șantajezi cu dosarul medical.Este pușcărie foarte multă! Și în America, și în România. Și oriunde. El și-a pierdut toate mințile pe care le mai avea. Iar eu sunt Anamaria Prodan. Și pot să vorbesc când am dreptate și când am probe”, a spus Anamaria Prodan în timpul unui podcast de pe YouTube, potrivit Spynews.

De asemenea, alt motiv de scandal dintre Prodanca și încă soțul ei este acum și pensia alimentară. Pe care Reghecampf e obligat să i-o plătească lui Bebeto. „Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an.

Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, spune Anamaria Prodan pentru Fanatik.

 

 

Comentarii: