LIFESTYLE

Mădălina Ghenea se sărută pe plajă cu milionarul Vito Schnabel! S-a despărțit de tatăl fetiței ei!

Este bomba show-bizz-ului din România! Tabloidul britanic Daily Mail a aruncat ieri pe piață poze incendiare de pe o plajă din insula St. Barts, cu frumoasa româncă Mădălina Diana Ghenea în timp ce se sărută cu milionarul american Vito Schnabel, deținător al celebrei galerii de artă cu același nume din New York.

Îmbrăcată într-un bikin alb, Mădălina arată fabulos și pare în culmea fericirii. La fel și Vito, care o ține de mână pe apetisanta româncă.

Surpriza este una colosală, deoarece după o serie de despărțiri și împăcări, Mădălina Ghenea părea că va ajunge la altar cu de acum ex-partenerul ei, milionarul Matei Stratan cu care și o fetiță. Vara trecută, modelul se mutase în cocheta vilă din Dorobanți și era văzută frecvent făcând jogging pe străzile din zonă sau la plimbare cu fiica ei.

 

Citește și: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

 

Mădălina s-a mutat în Italia?

De ceva timp însă, Mădălina Ghenea nu a mai apărut la reședința din Dorobanți, susțin vecinii, iar Cancan a anunțat că actrița s-ar fi mutat deja în străinătate. Mai exact în Italia, acolo unde românca a și cunoscut celebritatea ca actriță, model și chiar a prezentat o ediție a popularului Festival de la San Remo.

Mădălina s-ar fi mutat definitiv din România, împreună cu fiica și cu mama ei, cea care a ajutat-o în permanență de când a născut-o pe micuța Charlotte.

 

Iubită de bărbați celebri, dar fără noroc în dragoste

Pare ireal, dar da, Mădălina Ghenea nu se poate lăuda cu un noroc fantastic la bărbați. E foarte adevărat că a apărut la brațul unor staruri de calibru planetar, dar de fiecare dată, relațiile au eșuat.

În Italia, cunoscutul manechin a bifat o relație cu fotbalistul Marco Boriello, dar prima dată când lumea a asociat-o cu o mega-vedetă de la Hollywood a fost când Mădălina a fost văzută în compania lui Leonardo di Caprio.

A urmat apoi relația asumată cu Gerard Butler, cu care Mădălina părea că va avea o poveste cu final fericit. Scoțianul o prezentase mamei lui și a urmat-o pe olteancă chiar și în România, la un moment dat. Însă lanțul de iubire s-a rupt după un an.

Aventura cu Michael Fassbender, un alt star din celebra peliculă ”300 – Eroii de la Termopile”, ca și Butler, s-a stins rapid însă.

 

Inel de logodnă de la designerul Philipp Plein

Excentricul designer Philipp Plein a fost și el un alt bărbat celebru din viața Mădălinei. Au trăit o dragoste intensă și pasională, pe care au afișat-o pe toate rețelele de socializare. Și-au tatuat numele fiecăruia, iar de Ziua Îndrăgostiților, neamțul a dus-o pe Mădălina cu un avion privat la Paris și i-a oferit un inel cu diamante.

Dar când toată lumea aștepta nunta, a urmat despărțirea. Pentru că, insinua atunci modelul, Plein nu putea să-și schimbe năravul de play-boy și îi făcea declarații și fostei lui iubite.

 

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

 

Are o fetiță cu un milionar român

Lumea mondenă a avut un șoc la începutul anului 2017, atunci când Mădălina Ghenea a pozat cu…burtica de gravidă! Era sigură că și-a găsit iubirea vieții ei, în persoana lui Matei Stratan, fiul unui celebru și multimilionar medic din Iași, stabilit în Toscana.

Însă fericirea s-a transformat ulterior într-o dezamăgire, pentru că în timp ce Mădălina se ocupa acasă de bebeluș, Matei Stratan și-a reluat și el vechile obiceiuri. Chiar Mădălina a insinuat la un moment dat că tatăl copilului ei ar fi înșelat-o și paparazzi au surprins scene furtunoase între ei, în oraș.

O vreme, s-au împăcat. Diva podiumurilor internaționale, care gustase și din gloria marelui ecran după ce a jucat în filme ale unor regizori de marcă, se mutase în vila familiei Stratan de pe strada Andrei Mureșanu și evident că toți fanii ei așteptau invitația la nuntă. Dar se pare că n-a fost să fie nici acum și nici Matei nu o mai duce pe Mădălina la altar.

 

Comentarii: