LIFESTYLE

Madonna i-a asociat pe Putin și pe Hitler! Ce spune supervedeta despre liderul de la Kremlin

La scurt timp de la izbucnirea războiului din Ucraina, vedetele lumii au luat imediat poziție, în marea lor majoritate, condamnând invazia Rusiei în țara vecină.

Unii s-au mobilizat încercând să strângă ajutoare și să le trimită refugiaților care au trecut granițele în România, Moldova și Polonia, fugind din calea armatei ruse.

Alții și-au făcut poze cu steagul Ucrainei și au postat pe conturile lor de socializare diverse mesaje, care au devenit ulterior virale. Așa cum s-a întâmplat și în cazul Madonnei.

CITEȘTE ȘI: DE ce s-a mutat Madonna în Portugalia

Mesaj de susținere pentru Zelenski

Madonna a urcat pe Instagram un clip cu imagini din Ucraina atacată de ruși, dar a și făcut, cu ajutorul unor poze, o paralelă între Vladimir Putin și Adolf Hitler.

”Invazia lacomă şi zadarnică a Ucrainei de către Rusia trebuie oprită! Vă rog, trimiteţi ajutor umanitar cu scopul de a ajuta milioane de cetăţeni ucraineni ale căror vieţi sunt afectate de această criză chiar în acest moment.

Putin a încălcat fiecare acord existent privind drepturile omului. Putin nu are dreptul să încerce să șteargă existența Ucrainei.

Vă susţinem, preşedinte Zelenski! Ne rugăm pentru tine și țara ta! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Să nu ne simțim neputincioși când ne confruntăm cu acțiuni geopolitice de acestă amploare. Sunt lucruri pe care le putem face”, a fost mesajul postat de celebra artistă în dreptul acelui videoclip.

 

 

 

 

 

Comentarii: