LIFESTYLE

Maria Holbură dezvăluie momentele de groază trăite de Larisa Iordache la Tokyo:” A căzut de durere, m-am speriat foarte tare!”

Maria Holbură, singura gimnastă care a reprezentat România la Olimpiada de la Tokyo la individual compus, povestește experiența unică pe care a trăit-o la cea mai mare competiție sportivă din lume.

„A fost extraordinar! Am avut emoții mari, îmi venea să plâng înainte să intru în sala de concurs”, mărturisește Maria.

Înainte să plece la Tokyo, Maria a stat 4 luni la București, unde s-a antrenat alături de Larisa Iordache, de care o leagă o strânsă prietenie.

„Vorbim orice, ne încurajăm tot timpul, suntem aproape una de cealaltă”, spune gimnasta care la Tokyo n-a reușit să prindă finala, dar a avut un concurs fără ratări.

Maria a trăit live momentul accidentării Larisei. „Prima dată am crezut că s-a lovit la genunchi, pentru că așa se văzuse de unde am stat eu să o urmăresc, dar de fapt se lovise la aceeași gleznă unde are probleme.

M-am speriat foarte tare! Am crezut că a pățit ceva foarte grav, a căzut din picioare de durere”, mai spune Maria. Pe care deși accidentată, Larisa a susținut-o din sală.

„Eu urmam după ea și draga de ea era acolo și mă încuraja … Avea gheață pe picior și striga la mine la fiecare element”, povestește sportiva.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

„Mama a stat la biserică în timpul concursului”

Maria dezvăluie un secret: mama ei, care îi este și cea mai bună prietenă, nu s-a uitat la televizor să o vadă.  „Mami a stat la biserică, s-a rugat pentru mine și de fiecare dată mă ajută. Îmi dă o stare de liniște. Dar știam că e cu sufletul alături de mine.”, spune gimnasta.

 Revenită acasă, la Constanța, sportiva încearcă să se bucure cât de mult poate de vacanță. Deși născută în orașul de malul mării, gimnasta spune că au trecut zece ani de când nu a mai fost pe faleza de lângă Cazinou. Timpul nu îi permite!

 

Comentarii: