LIFESTYLE

Oana Radu ajunge pe masa de operație! Ce intervenție își face cântăreața

Oana Radu este de nerecunoscut, după o operație de micșorare a stomacului, dar, mai ales, după diete și antrenamente, cântăreața arată acum spectaculos.

E drept, avantajul vedetei a fost și faptul că ”și-a luat acasă” antrenorul personal. Soțul care e instructor de fitness a motivat-o zilnic.

Acum, Oana Radu trebuie să treacă și prin bisturiul medicilor, pentru că pierderea masivă în greutate a venit și cu un surplus de piele.

”Acum sunt cea mai slabă din viața mea, am 57 de kilograme. Urmează să-mi fac anumite intervenții pentru piele, pentru că am slăbit foarte multe zeci de kilograme.

Și da, mai am de gând să slăbesc încă vreo trei kilograme și gata, intrăm pe menținere. O să mai slăbesc până la 54 de kilograme, mă voi menține acolo o lună sau două și după îi dau până la 50”, a mărturisit Oana Radu.

CITEȘTE ȘI: Visul oricărei femei! Mănâncă MULT, NU face sport și… NU se îngrașă! Ce au descoperit cercetătorii

Vrea să devină mamă

La câteva luni după ce fostul ei prieten a pierit, după ce fusese incendiat în scara blocului de un vecin, Oana Radu și-a văzut de viața ei.

Iar cel care i-a devenit bărbat a fost Cătălin, care nu i-a schimbat doar starea, ci și înfățișarea. Oana trăiește cele mai frumoase momente, acum, și se gândește mai departe la viitorul lor.

”Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm.

Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe”, a mai dezvăluit Oana Radu.

 

 

 

Comentarii: