HOROSCOP

HOROSCOP 6 august 2021

Berbec Vei avea o perioadă plină de discuţii productive pe planul personal, în urma cărora vei reuşi să rezolvi unele probleme amânate de mult timp în relaţia de cuplu. Dialogul va fi unul extrem de constructiv şi în relaţiile cu prietenii, şi cu membrii familiei, şi vei descoperi astfel unele lucruri neştiute despre aceştia.

Taur
Îți sunt neclare anumite atribuții pe care le primești la locul de muncă, dar nu îndrăznești să ceri detalii, pentru a nu poza într-o postură mai puțin plăcută. Încearcă să înțelegi singur care este varianta optimă sau cere ajutorul unui coleg. Dacă nu te descurci, calcă pe orgoliu și cere din nou informații.

Gemeni
Este momentul potrivit pentru a-ţi exprima direct şi fără menajamente nemulțumirile, atât la locul de muncă, precum şi în relaţiile cu membrii familiei, pentru că doar astfel vei reuşi să ai discuţii sincere despre problemele care te frământă şi să reuşeşti să le găseşti cea mai bună rezolvare. Nu te îngrijora, finalul va fi pe placul tuturor.

Rac
Reuşeşti să-ţi achiziţionezi un obiect de valoare la care ai visat de multă vreme, datorită unei afaceri de succes pe care tocmai ai încheiat-o. Acest lucru îţi aduce o mare satisfacție şi face ca toate celelalte probleme să dispară ca prin farmec. Vei profita de clipele libere pentru a petrece alături de familie şi de prietenii apropiaţi.

CITEȘTE ȘI: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Leu
Ai de lucru mult și încerci să îți planifici cât de cât ziua. Este posibil să fii sunat de la locul de muncă sau de la o instituție unde ai lucrat în trecut și să ți se solicite anumite servicii. E indicat să nu mai încerci să împaci pe toată lumea la comandă; refuză elegant explicând că nu ești în localitate.

Fecioară
Este clipa visurilor pentru tine, a planurilor de viitor pe care le faci în detaliu alături de persoana iubită şi pe care le vrei realizate cât mai curând posibil. Ai grijă, pentru că vei avea nevoie de multă muncă şi dedicație pentru a reuşi tot ce ţi-ai propus, dar rezultatele vor fi pe măsura eforturilor depuse.

Balanță
Îţi vei manifesta azi interesul pentru lucruri neaşteptate, care nu te pasionează în mod normal, unele care poate chiar nu îţi plac deloc. Doreşti să afli lucruri noi despre persoanele din jurul tău şi să fii la curent cu știrile momentului. Ai parte de provocări la tot pasul, iar asta este ceea ce-ţi place cu adevărat.

Scorpion
Este momentul unei reculegeri spirituale, al gândirii interioare, al reevaluării priorităților şi planurilor de viitor. Vei avea timp pentru a medita la ceea ce contează cu adevărat pentru tine, la importanţa oamenilor pe care îi ai aproape şi la sentimentele pe care le investești în relaţiile cu aceştia.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător
Vrei sau nu să accepți, astrele ți-au pregătit mici surprize din care vei ieși puțin șifonat, pentru că tu vei fi cel care află ultimul veștile frumoase, iar de aici vine starea ta de frustrare. Te consideri o persoană importantă și demnă de încredere și nu îți pică bine să afli că tocmai tu nu ai știut anumite lucruri.

Capricorn
O persoană de sex opus îți atrage atenția într-un context mai degrabă interesant: poate la medic, poate la cumpărături sau pe stradă. Ai impresia că știi acea persoană de mult timp, că v-ați mai cunoscut undeva. Îndrăznește și inițiază o discuție banală; este posibil să legi o prietenie frumoasă.

Vărsător
Ziua de astăzi va decurge foarte bine pentru tine, vei rezolva rapid toate problemele apărute la locul de muncă şi vei avea timp pentru a te ocupa mai mult de viaţa de familie. Cel mai important acum este să fii alături de cei dragi şi să vă bucuraţi de momentele minunate petrecute împreună.

Pești
Este bine să eviţi să cedezi presiunilor de la locul de muncă, deoarece astăzi nu va fi o atmosferă tocmai plăcută şi sunt posibile unele situaţii tensionate din acest motiv. În schimb, acasă vei avea parte de o cină romantică alături de persoana iubită, care te va ajuta să uiţi de stresul zilei şi să te relaxezi.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: