LIFESTYLE

Maria Iordănescu, despre povara numelui pe care-l poartă: ”Maria să demonstreze că poate, nu… Iordănescu!”

Maria Iordănescu, fiica fostului selecţioner al României Anghel Iordănescu, face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră”, de pe Prima TV.

A mai prezentat ştirile din sport pe Look Sport+, a lucrat ca reporter la Antena Stars, iar inițierea s-a produs cumva la Observator, acolo unde Maria a luat pulsul televiziunii, după ce a absolvit IMA.

Nu s-a aruncat direct pe fotoliul de prezentatoarea și a luat-o pas cu pas. Cam ceea ce a făcut aproape orice tânăr care a vrut să ajungă în presă.

E drept că fiind fiica fostului selecționer altfel i s-au deschis ușile pentru interviuri cu personalități infinit mai ușor decât unui ilustru necunoscut. Dar Maria se declară ambițioasă și spune că are multe de demonstrat, ea singură.

CITEȘTE ȘI: Un psiholog a analizat comportamentul fostului principe Nicolae: Ce ascunde nepotul Regelui Mihai

”Am propriul drum!”

Așa cum s-a mai întâmplat și cu copiii altor mari sportivi, pentru Maria numele este, evident, un avantaj, însă la fel de mult poate fi și o povară incomod de dus. Lumea așteaptă mai mult și judecă orice din punct de vedere subiectiv.

„Sunt o persoană muncitoare și ambițioasă. Trag din greu pentru a ieși din umbra glorioasă a numelui de Iordănescu. Nu vreau să fiu asociată cu performanțele tatălui sau ale fratelui.

Ei au făcut asta pentru visul lor și merită tot respectul meu, însă eu trebuie să am propriile performanțe, propriul nume, propriul drum. MARIA trebuie să demonstreze că poate… nu Iordănescu.

Numele acesta deja a făcut istorie, e rândul meu acum! Îmi doresc să ajung la inimile telespectatorilor exact așa cum sunt: un om simplu cu vise și idealuri’, a explicat Maria Iordănescu pentru TV Mania.

 

 

 

Comentarii: