HOROSCOP

HOROSCOP 16 iulie 2021

Berbec O problemă mai veche de sănătate îți dă iar bătăi de cap. Încearcă să te odihnești mai mult și să scapi de stres, ca să nu regreți mai târziu neglijența. O vizită la medic îți va clarifica nelămuririle. Dacă faci echipă cu un coleg, volumul tău de muncă se va reduce considerabil,. Fiind mai odihnit, productivitatea ta va crește și vei avea timp și pentru a-ți organiza ziua mai bine.

Taur
Începi săptămâna cu energie și multe planuri, dar ai grijă să-ți organizezi activitățile în așa fel încât să mai ai timp și pentru familie. Azi, poți primi o propunere profesională pe care o aștepți de ceva vreme. Profită de energia ridicată pe care o ai dimineață pentru a te ocupa de chestiunile mai dificile.

Gemeni
Apar mici conflicte cu partenerul de viață, din cauza unor aspecte cărora nu le-ai acordat importanță până acum. E cazul să discuți sincer și să clarifici lucrurile, ca să nu lași detaliile să îți afecteze relația. Se ivesc oportunități financiare tentante, dar trebuie să iei decizii în privința carierei tale. Stai cu opțiunile pe masă de multă vreme, așa că e timpul să fii mai hotărât.

Rac
Agitația din ultima perioadă se răsfrânge și în viața personală. Un prieten apropiat te ajută cu sfaturi bune și cu o conversație plăcută. Încearcă să te detensionezi și să vezi și partea plină a paharului. Semnalele că te îndrepți în direcția bună în cariera ta nu vor întârzia să apară, dar nu te aștepta la schimbări majore din primul moment.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de AER. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de APĂ. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Leu
Vrei sa faci numeroase schimbări, dar numai cu putina ambiție și cu ajutorul celorlalți poți face ce ti-ai propus. Recomandarea astrelor este ca după perioadele aglomerate, să te reîntorci la pasiunile tale sau în sânul familiei, unde vei găsi relaxarea de care ai nevoie. Te concentrezi mai greu la ce ai de făcut, pentru că te gândești mereu la vacanță.

Fecioară
Ți se pregătește o surpriză la locul de muncă, iar șeful te poate avansa în funcție. Bucură-te de succes și nu uita să le mulțumești celor care ți-au fost alături și te-au susținut atunci când ai avut nevoie. E vremea să ieși puțin din cadrele tale, să privești lumea prin alte filtre decât cele ale vieții de zi cu zi. Se prefigurează schimbări importante în viața ta, situațiile se clarifică.

Balanță
Primești niște bani pe care i-ai împrumutat anul trecut, dar nu e cazul să-i risipești imediat. Păstrează și pentru zilele următoare, când e posibil să primești oaspeți. Simți că ți-ai îndeplinit misiunea, pentru că ai ajuns la capătul unui drum lung. Ai fost mereu aproape și iată că ai trecut o barieră, impulsionat de ambiția ta, dar și cu multe ajutoare alături.

Scorpion
Întâlnești o persoană interesantă, așa cum îți doreai de mult timp. Simpatia e reciprocă, dar nu-ți manifesta toată exuberanța, ca să nu dai semnale greșite. Te trezești în mijlocul unor conjuncturi cât se poate de interesante, în care ai parte de conversații plăcute și chiar de o întâlnire surprinzătoare.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de FOC. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de PĂMÂNT. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Săgetător
Nopțile albe își spun cuvântul, așa că ar fi cazul să te reechilibrezi. Dormi mai mult, fumează mai puțin și încearcă să te apuci de un sport. Corpul tău îți va mulțumi! Ești preocupat să investești în viitorul tău, fie din punct de vedere financiar, fie ocupându-te de o planificare mai strictă a timpului și resurselor.

Capricorn
Apar probleme neprevăzute în casă și îți petreci ziua făcând reparații. Ar trebui să chemi un instalator sau un muncitor iscusit ca să nu se mai strice lucrurile și cu altă ocazie. Acordă mai multe atenție relațiilor cu colegii sau cu partenerii de afaceri, lucrează la construirea încrederii, e un aspect important dacă vrei să obții succes pe termen lung.

Vărsător
Un admirator secret își ia inima în dinți și te caută. Deși te distrezi pe seama lui, încearcă să nu-l persiflezi, pentru că e posibil să se dovedească un om de treabă și un viitor prieten de nădejde. Se anunță tensiuni la locul de muncă, se pare că lucrurile au degenerat și te-au prins în mijlocul lor. La început, nici nu vrei să auzi, dar mai apoi te lași dus de val împreună cu toți ceilalți.

Pești
Săptămâna începe cu vești bune din familie: o rudă apropiată anunță că va avea un copil. Ar fi frumos să petreceți împreună în cinstea acestui eveniment și să oferi un mic cadou simbolic. Pui accentul pe aspectul estetic, ții cont mai mult de frumusețea lucrurilor decât de conținut, ceea ce nu e neapărat rău, dar poate nici bine, depinde cum privești.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: