SANATATE

Medicina tradițională rusească: Leacul care te scapă de durerile de articulaţii

activeimplants.com

Durerile articulare sunt supărătoare indiferent de vârstă. Se știe că după 40 de ani acestea sunt mai frecvente, însă și tinerii le pot experimenta în cazul în care suferă de reumatism sau au avut oase fracturate.

Există numeroase pastile și medicamente care promit să combată durerile, totuși acestea nu au efect decât pe durata tratamentului.

Potrivit healthyfoodhouse.com, medicina tradițională rusească oferă rețete naturale și ușor de preparat. Remediul este eficient încă de la prima utilizare și promite rezultate pe termen lung. În plus, ingredientele necesare se găsesc în orice bucătărie .

CITEȘTE ȘI: Dureri de spate şi de articulaţii? Lipsa unei vitamine esenţiale are aceste semne

Ingrediente:

o lingură de muștar
o lingură de miere
o lingură de apă
o lingură de sare de masă (fină)

Metodă de preparare:

Amestecați toate ingredientele până când obțineți o mixtură omogenă și depozitați-o într-o cutie goală.

Aplicare:

Repetați procedura timp de 4-5 zile. Veți simți îmbunătățiri chiar din prima zi. Puteți face tratamentul de fiecare dată când durerile revin.

CITEȘTE ȘI: Ai toate motivele să iubești ardeiul iute: Cum ajută articulaţiile, inima şi sistemul digestiv

Muștarul și beneficiile sale

Muștarul este foarte sănătos și poate fi utilizat în numeroase feluri. În cazul în care vă ardeți, aplicați un strat gros de muștar pe zona afectată și durerile vor dispărea. Dacă răciți sau aveți dureri în gât, înghițiți o lingură de muștar. Muștarul poate fi utilizat și în cazul în care vă confruntați cu migrene: aplicați muștar pe frunte și tâmple.

Comentarii: