LIFESTYLE

Mezinul lui Ştefan Bănică s-a grăbit să vină pe lume! Vă spunem povestea emoţionantă din spatele numelui ales pentru bebeluş

Agitaţie mare în show-bizz-ul românesc, ieri! S-a născut fiul cel mic al lui Ştefan Bănică: puţin mai devreme decât era programat, bebeluşul Laviniei Pârva şi al Juniorului este perfect sănătos.

Proaspătul tătic a fost extrem de emoţionat şi a împărăşit momentul cu fanii pe pagina lui de Facebook.

Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a fost mesajul lui Ștefan Bănică pe pagina lui de socializare.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Mezinul se numeşte Alexandru

Băieţelul venit pe lume pe 16 mai este primul copil al Laviniei Pârva, dar al treilea pentru îndrăgitul artist. Bănică junior mai are un băiat care se apropie de majorat, Radu Ștefan, și o fată, Violeta, deja o domnişoară.

Pentru mezin, actorul şi soţia lui au ales numele de Alexandru. Cu siguranţă nu este o întâmplare şi cu siguranţă are o semnificaţie aparte.

Ștefan Bănică a mai avut un frate vitreg, Alexandru, care acum 18 ani a murit într-un accident rutier. O dramă despre care artistul nu vorbeşte aproape niciodată.

Fratele lui Bănică s-a stins din viaţă la 25 de ani, după ce un prieten a intrat cu maşina în care erau într-un stâlp de beton, în sectorul 3. Alexandru Silviu Bănică a murit, mai târziu, la spital.

Citeşte şi: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Juniorul are ajutoare la schimbat scutece

„Am emoţii pentru că voi deveni tătic din nou. Nu am habar cum o să fiu ca tată pentru a treia oară. Nu are sens să trăieşti în viitor. Mă văd schimbând scutece, am mai schimbat scutece, dar să nu mă consideraţi scutecel şef. Sunt un om obişnuit. Sunt un om împlinit”, spunea Ştefan Bănică junior la Antena Stars, cu câteva zile înainte ca Lavinia să nască.

Însă artistul a recunoscut că de data aceasta, cu siguranţă va fi altfel pentru că are ajutoare de nădejde în fraţii mai mari ai lui Alexandru.

Fiul cel mare al actorului, Radu Ştefan, a mărturisit chiar că nu mai are răbdare, abia aşteaptă să facă pe bona pentru bebeluş. Să-l plimbe cu port-bebe-ul şi să-l scoată la aer, în parc, pe fratele mai mic.

Comentarii: