LIFESTYLE

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, ultimele dive din TV! Dan Negru este dur: ”Există astăzi vreo vedetă TV feminină care să le fi luat locul?”

Și dacă nici Dan Negru nu se mai pricepe la televiziune, atunci înseamnă că nu știe nimeni cu ce se mănâncă show-ul. Fostul„rege al audiențelor” din Antena 1, transferat recent la Kanal D, a pus degetul pe rană. Sau punctul pe I. Și a subliniat că de la Mihaela Rădulescu și Andreea Marin încoace, televizorul n-a mai propus nicio divă care să-și onoreze statutul.

„Există azi vreo vedetă TV feminină care să le fi luat locul? Televiziunea azi nu mai are puterea să construiască branduri așa cum o făcea în golden age. Nici show-urile TV din România nu mai sunt cele care să pună în valoare astfel de personalități.

Italia, Spania, America încă au divertismentul clasic bazat pe varietăți TV, dar la noi genul ăsta de format TV a dispărut. Așa că au dispărut și vedetele de felul Andreea sau Mihaela. Am prezentat cu ambele și pe amândouă le caracteriza generozitatea pe scenă.”, a spus Dan Negru, pentru Viva.ro.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Problema este abundența!”

Și tot celebrul om de televiziune a enumerat și de ce nu mai există vreo vedetă care să le fi înlocuit pe Rădulească sau pe ”zâna Surprizelor”.

„Problema celor de acum e abundenţa, pentru că au apărut multe medii de exprimare – online, streaming, Tik Tok, YouTube, TV, de toate. Înainte exista doar televizorul. De asta ideea de golden age.

Chiar și în televiziune, astăzi sunt zeci de posturi TV cu sute de prezentatori, pe când în golden age, în anii 1990-2000, existau doar două-trei televiziuni. De asta Esca, Răduleasca, Negru sau Brenciu suntem branduri pe care publicul le asociază cu TV-ul.

Pentru că venim din golden age-ul televiziunii românești. Abundenţa e problema generației de acum. Azi poți să fii celebru fără TV, doar cu ajutorul online-ului, ba chiar poți să intri în Parlament fără să te susțină vreo televiziune.”, a mai menționat moderatorul tv.

 

 

 

 

Comentarii: