LIFESTYLE

Mihai Costea a cerut instanței să-i dea dreptul să-și vadă copilul! A dat-o în judecată pe fosta parteneră!

Fostul fotbalist al lui Becali, Mihai Costea, a ajuns din nou prin ziare. Mai exact prin tabloide din cauza scandalului cu fosta parteneră, Adelina Nica, model și vedetă autohtonă, cu care Costea cel mic are un copil.

S-au certat, l-a dat afară din casă, nu-i permite să-și vadă bebelușul și l-a făcut praf în presa mondenă. ”Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, iar el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația, cine nu…” a explicat modelul pentru Fanatik.

După care l-a desființat efectiv pe Mihai Costea. ”El nu are pentru el bani, cum să poată să întrețină și copilul? A încercat să vină să îl vadă, dar i-am cerut să vină și el cu ceva pentru copil. Ca să nu mai zic să vină cu ce are să îmi dea înapoi… Are datorii financiare, morale și în toate felurile.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Nu o să îl dau în judecată pentru pensie alimentară, oricum nu aș avea ce să iau de la el, nu are nici unde să stea. Nu vreau nici să mă plimb prin tribunale, mai ales că Dumnezeu îmi dă de muncă, iar copilului meu, din eforturile mele, nu îi lipsește nimic. Copilul are 10 luni, iar lipsa lui de implicare morală și financiară l-a făcut pe Costea să nu îl vadă. Nimic altceva.

Când un copil e mic, sunt cheltuieli uriașe, iar el nu înțelege asta. Dar nu îl doare gura să se plângă că nu își vede copilul… Dar să pună mâna să muncească și el pentru copil nu poate…” a atacat Adelina pentru Fanatik.

Inițial, Costea s-a mărginit să spună că are dovezi că a contribuit financiar la creșterea lui Zian. Și că mama copilului ar fi în depresie, de aceea a izbucnit tot acest scandal. Cum însă circul a escaladat, fotbalistul n-a mai stat pe gânduri. Pe 28 ale lunii trecute a introdus acțiune la judecătoria Sectorului 2 pentru a primi dreptul de a-și vizita băiatul.

 

 

 

 

Comentarii: