LIFESTYLE

Vlăduța Lupău a devenit mămică! Ce nume deosebit a ales cântăreața și soțul fotbalist pentru băiețelul lor

Pentru Vlăduța Lupău, 6 august va fi de acum înainte cea mai importantă zi din viața ei. ”Frumoasa Ardealului” și-a îndeplinit visul de a deveni mamă astăzi.

Fotbalistul Adi Rus, cu care artista s-a căsătorit în anul 2019, și-a dus soția la un spital privat din orașul Cluj-Napoca aseară, iar Vlăduței i s-a declanșat travaliul. Cântăreața și-a ținut penyru prima dată copilul în brațe, câteva ore mai târziu.

Adi Rus a făcut anunțul pentru fani, postând o fotografie pe pagina sa de Instagram, cu băiețelul, alături de un mesaj emoționant. Mai ales că înainte ca Vlăduța să rămână gravidă pierduse deja două sarcini și trecuse printr-o complicată operație de endometrioză, boală care poate duce la infertilitatea femeilor.

CITEȘTE ȘI: Tipare diferite de creștere la sugari, în funcție de tipul de proteine consumate / STUDIU

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în aceastã zi de sărbătoare, pe 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru, să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui. Rus Iair, ești BINECUVANTAREA MEA! PS: a fost dragoste la prima vedere, Vlăduța Lupău, te iubim cel mai mult, mama eroină”, a scris Adi Rus pe Instagram. Iar Vlăduța Lupău i-a lăsat și ea un mesaj scurt: „Iubirea mea toată sunteți voi”.

Numele neobișnuit al băiatului are conotații biblice. Învierea fiiceu lui Iair reprezintă una dintre minunile lui Iisus, consemnată în Evanghelia după Matei, cea după Marcu și cea după Luca. Iair l-a rugat pe Iisus să o vindece pe fiica lui care era pe moarte, fiică pe care Matei o considera deja moartă.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: