HOROSCOP

HOROSCOP 7 August 2022

Berbec Nu eşti dispus să faci niciun fel de concesii în această perioadă, iar acest lucru poate duce la unele situaţii tensionate cu familia sau colegii. Este nevoie de dialog sincer şi constant pentru a putea rezolva aceste probleme.

Taur
Ești la limită cu toate: termene, proiecte, evenimente, întâlniri. Chiar și în planul personal, partenerul de viață te presează cu lucruri pe care ți-ai dori cu ardoare să le amâni. Echilibrează-te, pentru că nu ai altă variantă. Încearcă să faci din toate cât poți și să ceri ajutor.

Gemeni
Vei avea parte de emoţii dintre cele mai diverse astăzi, pentru că vei întâlni persoane la fel de variate. La locul de muncă, reuşita unui proiect la care lucrezi de mult timp îţi va aduce aprecierea generală, iar prietenii îţi vor face cunoștință cu o persoană specială. Totul merge bine pe planul financiar.

Rac
Te agiți pentru că ai impresia că nu te ridici la standardele altora. Nici nu trebuie să faci asta! Tu ai propriile tale reguli după care te ghidezi, ai ritmul tău și aspirațiile tale. Nu te lăsa influențat și nu încerca să mulțumești pe nimeni în afară de tine însuți!

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Leu
Ai diverse responsabilități, atât acasă, cât şi la locul de muncă, iar acest lucru te face mai nervos şi mai stresat decât de obicei. Este indicat să te gândeşti cu mare atenţie care îţi sunt prioritățile şi să rezolvi toate problemele pe rând.

Fecioară
Apar diverse tensiuni pe parcursul zilei între membrii familiei, iar tu trebuie să fii factorul de stabilitate şi de reconciliere. Ai grijă să îţi menţii obiectivitatea şi să nu ţii partea nimănui. Vei reuşi astfel să rezolvi orice discuţii mai tensionate.

Balanță
Comunicarea cu membrii familiei nu este tocmai roz în această perioadă, aşa că ar fi ideal să acorzi mai multă atenţie acestui aspect şi să rezolvi problemele apărute. Cariera îți ocupă cea mai mare parte a timpului, de aceea este necesar să dedici timp valoros partenerului de viaţă.

Scorpion
Este momentul ideal pentru o curăţenie generală. Acasă vei simţi nevoia unei redecorării unei camere sau poate chiar a întregii locuințe. Vei face „curăţenie” şi printre „prieteni”, pentru că în ultima perioadă ai avut dezamăgiri de la cine te aşteptai mai puţin.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Încearcă să-ţi gestionezi cât mai bine emoţiile astăzi, pentru că orice conflict care ar putea apărea nu va fi de bun augur, cu siguranţă. Este de preferat, ca de obicei, dialogul. Vei avea parte de o întâlnire neaşteptată care te va binedispune instantaneu, dar asta spre finalul zilei.

Capricorn
Eşti uşor presat de unele probleme financiare pe care le ai de ceva vreme şi cărora nu le găseşti rezolvare. Nu te îngrijora foarte mult, pentru că o investiţie bună din trecut va da roade în curând. Este nevoie de comunicare pentru a îmbunătăți relaţia cu o persoană din viaţa ta.

Vărsător
Relaţiile sociale nu sunt tocmai bune în această perioadă, de aceea este bine să dedici timp prietenilor şi persoanelor apropiate din viaţa ta, să ieșiți în oraş, la un film, chiar şi la o cafea, pentru a dezgheța puţin situaţia tensionată din ultima vreme.

Pești
Azi, ești în întârziere aproape în toate locurile unde ai de ajuns. Poate este de vină traficul sau poate tu ar trebui să te mobilizezi mai repede și să începi ziua cu o jumătate de oră mai devreme ca să ai timp pentru toate și să nu îi încurci pe ceilalți…

 

 

 

 

 

 

Comentarii: