LIFESTYLE

Mioara Roman, tratată frumos de ginerele ei: ”Marius îmi gătește prăjituri!”

Sunt bine-cunoscute momentele dificile prin care a trecut și încă mai trece fosta soție de premier. Bolile bătrâneții, dar mai ales Parkisonul agresiv care a chinuit mult în ultima vreme le-au făcut pe cele două fiice ale Mioarei Roman să caute cele mai bune soluții ca să-și ajute mama.

Așa că Mioara Roman face naveta, în ultima perioadă, între casa fiicei celei mici și centrul de recuperare, acolo unde o armată de medici și de specialiști o tratează și o monitorizează continuu. I-au schimbat tratamentul și fosta nevastă a lui Petre Roman face progrese remarcabile, ba chiar se poate folosi de mâna dreaptă, care la un moment dat devenise inutilizabilă.

„Sunt bine acum, sunt sănătoasă. Acum stau la fata mea Oana împreună cu Isa, nepoțica mea, și cu ginerele, dar mai merg și la centru de recuperare, nu mă las. Catinca nu are cum să mă ia pentru că ea și Calina stau în chirie acum.”, a mărturisit Mioara pentru playtech.ro.

CITEȘTE ȘI: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Soțul Oanei, schimbat total

În clipa în care Oana și Marius Elisei au divorțat, fiica fostului premier a recunoscut, că, printre altele, deși el insistase ca Mioara să se mute la ei, nu se mai simțea comod să locuiască împreună cu soacra.

Acum, se pare că a fost doar un moment, iar Marius ar fi revenit la sentimente bune față de mama Oanei, cel puțin așa a povestit Mioara Roman.

”Marius este foarte drăguț cu mine, mă răsfață cu de toate, îmi gătește prăjituri, Oana mai puțin, Oana are treburile ei acolo. Acum se înțeleg bine Oana și Marius… S-au despărțit și, după cum știm cu toții, s-au împăcat. Ei în fața lui Dumnezeu sunt căsătoriți, sunt împreună, asta contează”, a mai spus Mioara pentru playtech.ro.

 

 

 

Comentarii: