HOROSCOP

HOROSCOP 22 august 2021

Berbec Începeţi să faceţi sport, jogging, dimineața în parc; sunteţi într-o mare formă. Viaţa amoroasă vă predispune la un entuziasm excesiv. La job ies scântei uneori, căci nu prea vă înţelegeţi cu şefii, dar vă suportați reciproc, deoarece aveţi nevoie unii de alţii. Reușiți să faceți față cu brio programului încărcat, iar oboseala nu își spune cuvântul.

Taur
În ceea ce privește activitățile de zi cu zi, aveți dorințe pe care nu aveţi încă posibilitatea să le realizați, căci daţi prioritate celor de suflet şi bine faceţi! Împreună cu partenerii alcătuiţi o echipă solidă, bazată pe încredere, şi obțineți rezultatele scontate. Este foarte posibil să fiți provocat și ademenit în conflicte de amploare, dar cel mai bine ar fi să le evitați.

Gemeni
Vă place să vă trăiți viaţa la maximum, să vă aruncați cu capul înainte într-o mie de activităţi diferite, fără să realizați că nu puteţi să fiţi în acelaşi moment în mai multe locuri şi că sunteţi constrânși de obligații. Limitați fiind, trebuie să vă păstraţi calmul şi spiritul de câștigători, căci veţi reuşi până la urmă în tot ceea ce vă propuneți.

Rac
Vă mișcați într-un ritm accelerat. Uneori sunteţi prea direcți şi intrați cu bocancii în viaţa altora, dar numai pentru că vă pasă de cei dragi. Ar fi bine să vă detașați puțin şi să vă gândiţi mai mult la voi şi la familia voastră, căci niciunul dintre prietenii voştri nu va recunoaşte vreodată că l-aţi ajutat enorm.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Leu
Este posibil să resimțiți o puternică senzație de dezamăgire cauzată de cei din jurul vostru, dar și una cauzată de propriile acțiuni, căci acestea nu au fost dintre cele mai inspirate în ultima vreme. Este foarte important să vă mențineți calmul și stăpânirea de sine, dar este necesar și să comunicați cu cei din jur pentru a vă restabili echilibrul.

Fecioară

Este adevărat că traversați o perioadă mai dificilă, în care sunteți irascibili și puși mai tot timpul pe ceartă. Deși nu sunt adepții conflictelor înverșunate, puteți fi foarte impulsivi și răzbunători, iar dacă sunteți provocați, puteți reacționa în mod neașteptat. Este indicat să vă țineți departe de conflicte, să evitați persoanele care v-ar putea provoca.

Balanță
Ați investit timp și resurse, ați depus multe eforturi și iată că este momentul să culegeți roadele muncii voastre. Vă doriți ca familia și cei apropiați să fie părtași la succesul vostru și resimțiți o stare puternică de satisfacție profesională. Această etapă este însă una preliminară, căci vor urma câteva proiecte mai ample în care veți evolua și vă veți perfecționa.

Scorpion
Iubirea voastră este deosebit de fierbinte și senzuală. Numai că partenerul vă va cere exclusivitate și nu tolerează niciun alt tip de aranjamente, iar voi veţi nevoie şi de alte preocupări interesante. Veţi găsi cu siguranţă o cale de mijloc, ca să fiţi cu toţii mulțumiți. Simțiți că aveți nevoie de unele schimbări în viața voastră, dar nu găsiți motivația necesară.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Săgetător
Pentru că ați muncit mult și nu ați mai avut timp liber, este posibil să fi pierdut legătura cu mai mulți dintre prietenii voștri mai vechi. Le resimțiți lipsa și aveți nevoie de susținerea acestora, așa că ar fi bine să îi căutați și să stabiliți câteva ieșiri. Ar fi o oportunitate și pentru a socializa, și pentru a vă destinde, mai ales că nu ați mai luat de mult timp o pauză.

Capricorn
Vă doriți să lucrați mai mult, să vă îmbunătățiți activitatea atât acasă, cât și la locul de muncă, să ieșiți cu cei dragi și să faceți cât mai multe lucruri într-un timp scurt. Dacă nu vă organizați corespunzător, ați putea ajunge la o stare de epuizare nedorită și ați putea claca. Este adevărat că aveți și foarte multă energie pe care este bine să o folosiți în scopuri utile.

Vărsător
Relația cu partenerul de viață pare să evolueze spre o altă etapă pe care ați fost tentat să o preconizați pentru un viitor mai îndepărtat. Acest lucru vă poate lua prin surprindere, dar vă va bucura și vă va împlini pe planul sentimental. Deși în mod obișnuit nu sunteți deschiși la imprevizibil, de data aceasta trăiți totul la intensitate maximă alături de persoana iubită.

Pești
Poate fi vorba despre niște vești din partea celor dragi, un răspuns de la un angajator sau noutăți ce țin de situația voastră financiară. Sunteți nerăbdători și sperați la răspunsuri pozitive care să vă ajute în realizarea planurilor voastre. Situația poate fi una destul de inconfortabilă, mai ales că nu vă place tensiunea și ați putea fi destul de sceptici.

 

 

 

 

 

Comentarii: