LIFESTYLE

Moartea care a șocat întreaga țară: Designerul care a îmbrăcat-o pe Carmen Iohannis a fost găsit spânzurat

Moartea care a șocat întreaga țară: Designerul care a îmbrăcat-o pe Carmen Iohanis a fost găsit spânzurat. Designerul român Stephan Pelger, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din Sectorul 2 al Capitalei.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată.

Designerul primei doamne, Carmen Iohannis

În trecut, acesta a fost designerul primei doamne a României, Carmen Iohannis, pe care a criticat-o public pentru că își scurta fustele pe care i le crea

Pelger spune că prima doamnă nu ține cont de regulile de stil în vigoare atunci când vine vorba de ținutele pe care trebuie să le adopte ca primă doamnă.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Botezatu mărturisește: Simptomele pe care le-a experimentat atunci când a descoperit că are cancer

„I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat; asta este problema primei doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură.

Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”, a spus Stephan pelger în emisiunea „La cină”, de la Digi24.

Răpirea de la Cannes

De un incident nefericit a avut parte în august 2018, după o noapte petrecută într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de la Cannes, Bâoli. Atunci, designerul român a fost la un pas de moarte. Povestea postată de Stephan pe conturile sociale pare ruptă dintr-un film cu mafioţi.

După ce a fost răpit de două femei şi dus într-o parcare, acesta a fost bătut crunt, lăsat inconştient pe un deal, furându-i-se tot ce avea asupra lui. El a fost găsit de o femeie şi luat de paramedici la spital.

„În această dimineață, la ora 9, s-a întâmplat ceva de neimaginat, în timp ce mă întorceam dintr-un club. Știu că ar putea să nu vă preocupe subiectul pe voi, dar sunt foarte speriat. Și scriind despre asta poate pot trece mai repede peste acest incident teribil, care a avut loc la Cannes.

Două femei au sărit dintr-o mașină, m-au tras înăuntru și m-au dus într-o parcare. M-au bătut cu picioarele până am leșinat. Apoi m-au aruncat pe stradă îmbrăcat doar în pantaloni. Mi-au furat totul, dar nu asta este important! Voi rămâne cu această imagine în cap și voi fi mereu speriat! După ce m-a găsit o doamnă, au venit paramedicii și m-am dus la spital. Am avut nevoie de câteva copci la cap. Poliția a fost de mare ajutor, la fel și prietenii mei, care nu au plecat de lângă mine nicio clipă.

CITEȘTE ȘI: Cum ar putea Prințul Harry să își piardă dreptul de a locui în America: Ce spune un fost procuror american

Sunt recunoscător că am supraviețuit după această tentativă de crimă. Încă iubesc Cannes și mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte. A trebuit să scriu despre asta, mă simt ușurat acum și fericit că sunt în viață. Mulțumesc îngerului meu păzitor”, a scris Pelger pe pagina sa de socializare în urmă cu 5 ani.

Comentarii: