NUTRITIE

O nouă modă occidentală a ajuns și în România: Ce sunt și cum arată ceștile de cafea comestibile

Nu e un secret că românii sunt mari iubitori de cafea, dar şi că avem responsabilitatea de a proteja mediul înconjurător. Astfel a ajuns și în țara noastră o inedită metodă occidentală de a savura cafeaua.

Ultimele date făcute publice de Euromonitor arată că în 2017 valoarea pieţei de cafea din ţara noastră a ajuns la 1,4 miliarde de lei, în creştere faţă de anii precedenţi. Cu toate acestea, mulţi români preferă cafeaua de la automate, metodă deloc prietenoasă cu mediul înconjurător, ţinând cont că, anual, milioane sau poate zeci de milioane de peturi de carton şi plastic sunt aruncate la coşul de gunoi.

CITEȘTE ȘI: Ingredientul secret: Ce trebuie să pui în cafea pentru a slăbi

Nu te-ai fi gândit: De ce este bine să punem UNT în cafea

Pentru a combate acest fenomen îngrijorător, un român a introdus în ţara noastră o metodă mai dulce şi mult mai prietenoasă cu mediul – ceştile de cafea comestibile şi linguriţele din biscuite.

Metoda este una occidentală, pusă la cale de un grup de mari branduri producătoare de cafea.

Ceştile comestibile de cafea şi linguriţele din biscuite sunt potrivite pentru oricine, fie că alege să le consume cu un espresso aromat, să le deguste cu coniac sau crème de wisky sau să le savureze cu îngheţata preferată, acestea reprezintă o invenţie inedită atât pentru noi cât şi pentru mediul înconjurător, potrivit adevarul.ro. Antreprenorul îi invită pe toţi să încerce aceste delicioase invenţii şi să îşi răsfeţe simţurile în fiecare zi.

Comentarii: