LIFESTYLE

Moment istoric în show-bizz! Silviu Prigoană i-a urat de bine după ce s-a logodit, Adriana Bahmuțeanu i-a mulțumit!

Silviu Prigoană, bărbatul cu care Adriana Bahmuțeanu a bifat căsătorii și divorțuri fără număr și cu care s-a judecat în sute de procese, a rămas și el surprins, ca toată lumea, când a aflat că mama celor doi băieții mai mici ai săi s-a logodit.

Și i-a urat numai de bine, logodna Adrianei părându-i-se chiar minunată. Desigur că a auzit și Bahmuțeanca ce a spus fostul ei soț. „Îi mulțumesc lui Prigoană pentru urări!”, s-a mărginit să-i transmită vedeta lui Silviu Prigoană, în Click!

CITEȘTE ȘI: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

E în culmea fericirii, e îndrăgostită și are planuri mari împreună cu logodnicul ei George Restivan, un român stabilit peste Ocean pe care l-a cunoscut doar în urmă cu două luni, prin intermediul lui Carmen Harra. „O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

Asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere, aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece. Măcar unul și bun și împreună cu băieții noștri să-l creștem pe cel mic”, a declarat Bahmuțeanu, imediat după logodnă, la Antena Stars.

 

 

 

 

Comentarii: