LIFESTYLE

Monica Bârlădeanu l-a părăsit? Bobby Păunescu n-a mai lăsat loc de interpretări, fiul de milionar a spus totul despre despărțirea de actriță

Monica Bârlădeanu l-a părăsit? Bobby Păunescu n-a mai lăsat loc de interpretări, fiul de milionar a spus totul despre despărțirea de actriță.

Relația dintre Bobby Păunescu și Monica Bârlădeanu a durat 11 ani, iar lumea a rămas mască atunci câdnd s-a încheiat. în anul 2012. Toată lumea se aștepta ca afaceristul să o ducă pe frumoasa moldoveancă la altar.

„Ca să fim mai exacți pe date să spunem așa, ne-am despărțit în 2012, pe 10 august! Am fost logodiți la biserică, dar nu am mers mai departe pentru că nu considerăm că o hârtie poate să… mă rog, așa s-a întâmplat!”, a explicat Bobby Păunescu la Kanal D, la emisiunea lui Denise Rifai.

CITEȘTE ȘI: Câți ani CREZI că au aceste femei? Adevărul te va șoca!

Ce să NU depozitezi NICIODATĂ sub pat. Vezi de ce!

Monica Bârlădeanu, despre despărțirea de Bobby Păunescu

Monica Bârlădeanu a fost cea care a rupt relația, a mai spus Păunescu. ”Iar, când ne-am despărțit, ne-am despărțit în mod foarte amiabil, dar cu siguranță sunt ani din viață pe care nu ți-i mai dă nimeni înapoi! Și în care am câștigat foarte multe lucruri împreună!

Întotdeauna am fost părăsit și voi fi părăsit. Am rămas prieten cu toate iubitele. Nu pot să spun acum cu cine că poate ele sunt într-o relație. Un bărbat nu poate părăsi o femeie niciodată. Cine spune că a părăsit o femeie e într-o mare eroare”, a mai spus afaceristul.

Și frumoasa actiță a dat la un moment dat detalii despre ruptura de milionar. “Drept să spun aşa… nu pot să zic că era chiar o suferinţă, dar era un moment dificil de gestionat. Eu nu vorbean despre asta nici cu prietenii. Eram în perioada închisă.

M-am afundat în treabă, în Los Angeles. Am reuşit să gestionez destul de bine pauza, dar pauza nu mi-a anulat notorietatea. Doi ani am stat sub radar, dar asta nu înseamnă că am dispărut.”, povestea Monica Bârlădeanu într-un podcast.

 

 

Comentarii: