LIFESTYLE

Transformarea ireală a unei celebre prezentatoare. Teo Trandafir dezvăluie micile trucuri pe care le folosește ca să-și mențină silueta

doctorulzilei.ro

Transformarea ireală a unei celebre prezentatoare. Teo Trandafir dezvăluie micile trucuri pe care le folosește ca să-și mențină silueta.

Lumea știe că Teo Trandafir n-a arătat dintotdeauna ca acum. Și că vedeta TV devenise celebră, la începuturile carierei, pentru fizicul ei impunător. Însă problemele grave de sănătate prin care a trecut au obligat-o pe charismatica prezentatoare să se opereze la stomac și nu numai.

CITEȘTE ȘI: Secretul pe care nu l-ai ştiut până acum: Vrei să mănânci cartofi prăjiţi, pizza şi ciocolată fără să te îngraşi?

Teo Trandafir își dezvăluie secretele

Cum reușește Teo Trandafir să se mențină la cea mai bună versiune a sa? A dezvăluit chiar ea câteva dintre trucurile la care apelează. „Mănânc foarte, foarte puțin. Iau o farfuriuță de cafea și îmi imaginez că este un platou, în loc de lingură folosesc o linguriță. Nu mai mănânc după ora 17.00, este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau.

Mănânc împreună cu colegii mei și apoi mănânc a doua zi tot împreună cu ei. Mănânc absolut orice, nu pot să beau nimic acidulat, nici măcar un pahar de vin.”, a povestit Teo Trandafir, potrivit viva.ro.

„Am înțeles că „est modus in rebus,” că există o măsură în toate. Dacă mănânci jumătate de felie de pâine cu unt, poți combina foarte bine grăsimea cu carbohidrații, cu condiția să te oprești acolo. Dacă vrei să mănânci o amandină, orientează-te spre varianta mini și te oprești la una singură.

Eu combin orice cu orice pentru că știu că voi mânca două linguri și mă opresc. Cantitatea este secretul. Mecanic nu pot face excese, pentru că am stomacul foarte mic.”, a mai spus vedeta.

Comentarii: