LIFESTYLE

Monica Gabor este… ”doamna Pink”! Detaliul care a dat-o de gol pe fosta ”scorpie de la Izvorani”

Deși lumea începuse se bârfească ba că Moni e ”bonă” pentru fiul iubitul ei milionar din America, ba că magnatul chinez n-are gânduri serioase cu fosta soție a lui Irinel Columbeanu, iată că au fost toate doar răutăți și speculații nefondate. Departe de lumea dezlănțuită a show-bizz-ului românesc, Monica Gabor a primit inelul și s-a măritat. De altfel, acesta a și fost detaliul observat de toată lumea, inelul pe care vedeta l-a afișat pe deget încă de astă vară.

După ce s-au iubit aproape 10 ani, Monica Gabor și Mr Pink s-au căsătorit la jumătatea lui iulie 2019, la Tribunalul din Los Angeles. A fost doar o cununie civilă, fără ”masă și dans” cu prietenii. De știut, au știut doar cei doi copii ai lor, Irina Columbeanu, fiica ei, și Anthony, fiul lui, au fost de față.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Soțul Monicăi, miliardar în dolari

Câinii au lătrat, cum zice o vorbă, iar Monica a mers mai departe. Poate și de aceea, ultimii doi ani au fost cei mai buni pentru fostul model. A devenit profesoară de engleză cu diplomă, apoi, în vara anului 2018, a luat-o pe fiica ei, Irina Columbeanu, în SUA.

Iar vara trecută, Click scrie Monica Gabor a spus da. S-a măritat la Los Angeles cu Mr. Pink, afaceristul asiatic care a făcut o avere în SUA din ceaiurile energizante vitaminizate pe bază de Ginseng, după o rețetă veche de 5.000 de an. El are o avere de peste 2,7 miliarde de dolari.

„Monica s-a măritat în vară cu iubitul ei. Au fost extreme de rezervați și de ascunși în privința acestui moment din viața lor, ba chiar nu și-au dorit vreo petrecere și nici nu le-a fost nici un prieten alături. Ei sunt de mulți ani împreună, iar Monica își dorea să se căsătorească. Irina Columbeanu este în SUA de aproape doi ani, de când a dus-o Irinel Columbeanu în vacanța, în vara lui 2018. Cumva lucrurile s-au așezat foarte frumos pentru Monica. A fost perioada marilor realizări”, a dezvăluit un apropiat al Monicăi tot pentru Click.

 

Comentarii: