LIFESTYLE

Nadia Comăneci ‘dă din casă’: Dezvăluiri despre relaţia cu soţul său

picbon.com

Nadia Comăneci a făcut dezvăluiri din mariajul cu soțul său. Marea campioană la gimnastică a României a povestit că s-a lăsat foarte greu cucerită de cel ce avea să-i devină partener de viață, Bart Conner.

Nadia Comăneci, în vârstă de 57 de ani, este căsătorită cu Bart Conner din anul 1996 și au împreună un băiat, Dylan Paul, în vârstă de 12 ani. Gimnasta a povestit cum și-a cunoscut soțul și cât de greu i-a fost acestuia să o cucerească:

„Cu Bart am concurat la o competiţie în 1976, el a câştigat competiţia la băieţi şi eu la fete. El zicea că am fost greu de prins. Am avut o mare prietenie cu Bart. El e un om foarte simplu şi transparent şi e un tip foarte pozitiv. Eram total diferiţi. Am învăţat de la el să fii pozitiv şi să te bucuri de ce ai astăzi”, – a declarat Nadia Comăneci la Europa FM.

unica.ro

CITEȘTE ȘI: Serena Williams s-a scăpat: A dezvăluit din greșeală un secret bine păzit la Casa Regală Britanică

Nadia Comăneci a vorbit, de asemenea, și despre rolul de mamă:

„Să fii mamă e un lucru foarte frumos. Copilul meu e cel mai important lucru pe care l-am putut face până acum. Învâţ continuu”, – a adăugat Nadia.

Nadia Comăneci a vorbit în trecut și despre povestea de iubire pe care a trăit-o cu Ștefan Bănică Jr. și confirmată de scrisorile de dragoste trimise de artist către ea.

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică, este deținătoare a cinci medalii olimpice de aur, fiind considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și cea mai bună gimnastă a lumii din toate timpurile.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle, aproape de naşterea bebeluşului regal: Cele OPT tradiţii care trebuie respectate

„Zeița de la Montreal”, așa cum este numită, este stabilită în SUA de mai mulți ani de zile.

Comentarii: