LIFESTYLE

Nea Beni își făcuse de mult testamentul! Cine-i moștenește averea lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de folclor și de ieri, de când a părăsit această lume, curg mesajele. E doliu în muzica populară, pe care nea Beni a servit-o cât a putut până la 84 de ani.

S-a stins din viață în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze patru decenii de căsătorie cu Elena, femeia care l-a îngrijit până la capăt.

Marele artist ne-a lăsat drept moștenire un întreg tezaur de piese, dar a strâns și la propriu o avere, pe care a rânduit-o deja, cu mulți ani în urmă.

CITEȘTE ȘI: Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

N-are niciun copil

În 2014, Benone Sinulescu declara că toată averea lui îi va rămâne soției, conform testamentului pe care l-a făcut la notar.
“Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara atunci Benone Sinulescu.

Care n-a cunoscut bucuria de a fi părinte, pentru că soția lui, Elena, a pierdut de fiecare dată sarcina. Cunoscut drept un tip cu umor, nea Beni povestea, la un moment dat, că s-a trezit de multe ori la ușa lui cu așa-ziși copii nelegitimi. Dar a trecut zâmbind peste incidente, pentru că nu avea de ce să ia în serios poveștile, fiindu-i fidel soției.

 

 

 

Comentarii: