REVIEW

Neobișnuit, dar util: La ce mai pot fi folosite produsele cosmetice

teenvogue.com

Atunci când le cumperi, probabil te gândeşti că produsele cosmetice şi de îngrijire îţi vor folosi pentru un singur lucru, cel specificat pe ambalaj. Parfumul te ajută să ţii la distanţă mirosurile neplăcute, crema de noapte contribuie la hidratarea chipului, iar laptele demachiant este făcut pentru a îndepărta impurităţile după o zi lungă şi obositoare.

Iată câteva dintre cele mai inedite întrebuinţări ale cosmeticelor:

Parfumul

Atunci când rămâi fără şerveţele de ochelari, parfumul este cea mai eficientă soluţie de curăţare a lentilelor murdare. Tot ce trebuie să faci este să aplici câţiva stropi de parfum şi să ştergi lentilele cu ajutorul unei dischete demachiante, iar ochelarii tăi vor fi ca noi, recomandă clickpentrufemei.ro.

CITEȘTE ȘI: Produsele COSMETICE pe care este bine să le ții în FRIGIDER

Apa oxigenată

Cine ar fi crezut că apa oxigenată este cea mai eficientă apă de gură pe care o poţi păstra în dulăpirul din baie, pentru situaţii de urgenţă. Amestecă aproximativ o linguriţă de apă oxigenată cu un pahar de apă rece şi clăteşte-ţi gura cu lichidul astfel obţinut. Deoarece are proprietăţi antibacteriene, apa oxigenată reduce mirosurile neplăcute şi elimină microbii aproape instant.

Pudra de obraz

Încălţările noi îţi pot provoca bătături şi dureri groaznice, mai ales în sezonul cald, atunci când picioarele transpiră mai des. Ca să eviţi aceste neplăceri, tot ce trebuie să faci este să aplici un start subţire de pudră de obraz pe talpa interioară a încălţărilor tale.

Balsam de buze

Zonele iritate pot fi tratate mai rapid cu ajutorul unui… strugurel de buze. Balsamul de buze de acest tip este ideal pentru a trata problemele superficiale apărute la nivelul pielii, fie că este vorba despre hidratarea pielii uscate din zona coatelor, tratarea unor julituri minore sau orice alt tip de iritaţie uşoară.

CITEȘTE ȘI: Cum cureți bijuteriile din AUR fără să le strici

Deodorant solid

Cu toate că este un bun aliat împotriva transpiraţiei, antiperspirantul mai este şi cel care ţine la distanţă bataturile şi vânătăile inestetice. Petele inestetice apărute pe piele în urma unor lovituri vor dispărea mai rapid dacă aplici peste ele un strat subţire de deodorant solid. Masează-l întocmai unei creme hidratante şi vei observa ca va face minuni pentur pielea ta.

Comentarii: