LIFESTYLE

Nici n-ai zice că sunt divorțați! Cât de apropiați sunt Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac

Ileana Lazariuc este cu siguranță una dintre cele mai frumoase femei de la noi. Cu asta l-a și cucerit în primul rând pe fiul magnatului, cu care s-a căsătorit și are doi copii, dar de care a divorțat în urmă cu 4 ani.

Iar dacă Ion Țiriac Jr. pare să-și fi asumat relația cu Sorana Cîrstea, discretă, Ileana Lazariuc s-a ținut departe de social media după separarea de Țiriac Jr., și nu s-a afișat cu nimeni.

Până zilele trecute, când Ion Ion Țiriac și fosta soție au fost surprinși în plină stradă, parând să se înțeleagă mai bine decât oricând. Să fie vorba de o apropiere care să anunțe o împăcare? Asta s-au întrebat cei care i-au văzut.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

”E marea lui iubire!”

Ce este cert e Ileana s-a comportat, de la divorț încoace, ca și cum ar fi tot căsătorită, zic oamenii din jurul cântăreței.
”Nu și-a reluat cariera artistică, pentru că știa că fostului soț nu-i place asta. A preferat să stea în continuare departe de lumina reflectoarelor.

Ea se împarte doar între mica afacere cu haine pe care o are și copiii săi. Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion.A fost foarte supărată când a aflat că Sorana se plimba într-o mașină primită de la fostul soț, dar a trecut și pe asta.

A urmat apoi o perioadă de tatonare. Din ce știu ea îi trimitea fotografii cu diverse locații în care erau extrem de fericiți în timpul căsătoriei.

Ileana și Ion Ion se văd destul de des și nu discută doar despre copii. Ea așteaptă doar ca el să facă pasul spre împăcare. Nici lui nu-i este indiferentă, a fost și probabil va rămâne marea sa iubire.”, a dezvăluit o persoană apropiată brunetei, pentru playtech.ro.

 

 

 

Comentarii: