HOROSCOP

HOROSCOP 14 august 2021

Berbec Ești mândru şi nu vrei să recunoști că suferi deoarece prietenii despre care credeai că te vor sprijini la nevoie te-au abandonat. Treci printr-o criză financiară și trebuie să împarți responsabilitățile cu cei din familie ca să o poți depăși rapid. Nu ești în starea de spirit de a face concesii, ci mai degrabă menții conflictul cu foştii prieteni și pui gaz pe foc.

Taur
Prioritatea ta este să ai grijă de tine însuți și de ceilalți, dar nu-ți consuma energia făcând totul deodată, fără niciun ajutor! Sfaturile tale sunt bine-venite în contexte profesionale, folosește-te de împrejurări pentru a le transforma în acțiuni concrete! Faci lucrurile ca la carte pentru ca proiectele să se deruleze fără probleme, așa că nu-ți face reproșuri.

Gemeni
Ești senzual, prins între pasiune şi izbucniri emoţionale, dar uiți să te asiguri că toate acestea fac parte din lista ta de dorințe. Ești predispus să cazi foarte ușor pradă ispitelor, așa că partenerul este cu ochii pe tine, ca nu cumva să calci strâmb. Te bucuri pe deplin de moment, nu îți lua angajament în planuri de lungă durată!

Rac
Lucrurile se precipită la locul de muncă, astfel că te întrebi exasperat cum s-a ajuns în acest punct. Nu vrei să fii prins în situațiile încurcate create de alții și te revolți în sinea ta. Știi că nu prea ai ce face, de aceea preferi să te retragi până se mai liniștesc apele. Primești o propunere de afaceri neobișnuită pe care o accepți cu entuziasm.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Leu
Ar trebui să-ți evaluezi emoțiile într-un mod mai detașat, ca și cum ai privi prin ochii altora. Sunt bune aceste emoții, dar doar dacă le folosești pentru a te ghida în deciziile tale. Nu te lăsa copleșit de miza mare a unui context profesional, fă ce faci de obicei și vei avea mari șanse de reușită! E bine să acționezi pe cont propriu, nu te lăsa înșelat de indicațiile altora.

Fecioară
Ești prins în mijlocul unei dispute între colegi la locul de muncă. Potențialul de a spune lucruri pe care să le regreți e mare, așadar cântărește bine înainte să reacționezi pe moment! Poți aduce o nouă perspectivă asupra lucrurilor dacă adopți o poziție neutră. Impactul unor probleme financiare te afectează și pe tine. O mărire de salariu pare compromisă.

Balanță
Trebuie să acționezi azi, orice ar fi. Amânarea deciziilor la infinit te poate costa o mărire de salariu sau chiar promovarea. Ascultă-ți instinctele, ai încredere în rezultatele tale de până acum și vei culege roadele în scurtă vreme. Ai sfaturi pentru oricine în tot felul de probleme de viață, doar pentru tine nu. E timpul să te consulți și tu cu altcineva.

Scorpion
Ești puțin confuz și îți lipsește concentrarea, nu știi în ce direcție să apuci, ce pași să urmezi pentru a înainta din punct de vedere profesional. E doar ceva temporar, nu e cazul să interpretezi asta ca pe un blocaj. Poate te afli într-o situație care nu funcționează pentru tine, de aceea ar fi bine să ieși din ea cât de repede posibil și să-ți deschizi oportunități noi.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Săgetător
E important să ai parte de mai multă relaxare, mai ales în aer liber. Reconectarea cu natura te va energiza cum nicio altă activitate nu o va face. Tinzi să-ți petreci majoritatea timpului liber în interior și deja efectele se resimt, chiar dacă tu spui că ți-e bine. În jurul tău au loc schimbări pe care nu le observi.

Capricorn
E vremea să pui în aplicare ideile la care te gândești de atâta vreme. Ieși din limitele pe care ți le impui singur și extinde-ți orizontul de așteptări, ai putea fi surprins de ce-ai putea să descoperi. Legătura dintre ce e în mintea ta și realitate există, trebuie doar să acționezi. Chiar dacă ești vulnerabil în unele arii ale vieții tale, nu înseamnă că dai dovadă de slăbiciune.

Vărsător
E o zi favorabilă reluării legăturilor sau întăririi conexiunilor deja existente. Conversațiile vor fi intense, antrenante, iluminatoare și o adevărată plăcere pentru tine. Vei învăța o mulțime de lucruri din aceste dezbateri, care sunt terenul tău de explorare și acțiune. Fii mai hotărât însă de care parte vrei să te afli, chiar dacă ambele puncte de vedere ți se par valide.

Pești
Sunt multe lucruri de gestionat azi, de la agenda la lucru la rezolvarea treburilor administrative și casnice. Îți va fi greu să te concentrezi, dar îți vei reveni pe parcursul zilei. Vrei să ai soluția cea mai bună pentru fiecare problemă, ceea ce poate fi dificil. Fii atent să te documentezi suficient, să pui întrebările necesare și să afli informații înainte să iei decizii importante!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: