LIFESTYLE

Nicio femeie din lume nu ar face asta. La ce a renunţat Simona Halep ca să ajungă lider mondial

Aproape 30 de milioane de dolari. Cam atât a strâns Simona Halep de când este în tenis. Fără să luăm în calcul şi banii pe care i-a câștigat din contractele de publicitate sau cei pe care i-a câștigat de pe urma investițiilor imobiliare sau din afacerile în domeniul turismului.

Practic, să ajungi cea mai bună în lume şi să produci milioane de dolari din ceea ce faci cu pasiune merită toate sacrificiile posibile sau imposibile. Şi nu vorbim aici doar despre drumurile lungi, departe de casă, de lipsa confortului unei familii şi aşa mai departe.  Ştim cu toţii că Simona Halep a apelat la bisturiu ca să poată face performanţă.

 

Citeşte şi: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

 

La nici 18 ani şi-a micşorat sânii

În perioada în care toate femeile visează la un bust generos, în epoca în care să-ţi pui implanturi de silicon e mai la îndemână decât să faci o vizită de rutină la dentist, o puştoaică de nici 18 ani a ales să facă altfel.

Fanii junioarei Simona Halep au rămas şocaţi când au aflat că jucătoarea lor preferată a renunţat la atuurile ei de femeie. „Mi s-a blocat spatele și nu știam ce să fac! Am fost la doctorul Irimia, din Germania, cel care mă tratează și acum. El mi-a zis că problema e din față, nu de la spate. M-a sfătuit să-mi micșorez sânii.”,  povesteşte Simona la aproape 10 ani de la intervenţie.

„Eu am vrut să o fac pe loc, dar m-am temut și am amânat intervenția șase-șapte luni. Am avut nevoie și de semnăturile părinților. M-am temut, din cauză că era prima operație pe care sufeream! Mi-era frică și de anestezia totală. Dar a ieșit bine”, spune sportiva într-un interviu pentru TVR.

 

Halep „şi-a operat”… cariera

La scurt timp de la intervenţia chirurgicală de micşorare a sânilor, Simona spunea pentru Daily Mail că bustul o trăgea mult înapoi. Nu îi permitea să aibă o viteză de reacţie potrivită. Mai târziu, Halep a plusat chiar. „Medicii mi-au spus că or mă operez, or mă las de tenis!”, mărturisea sportiva care în câteva săptămâni ar putea redeveni din nou lider al clasamentului WTA.

A fost decizia care i-a schimbat viaţa şi cariera. În ultimii 10 ani, Halep a fost singura jucătoare de tenis care s-a menţinut constant în top 10. A câştigat precum o furnică turneu cu turneu, punct cu punct, până când a ajuns în vârf. Apoi, a venit şi primul titlul de Grand Slem, anul trecut la Roland Garros. Milioane de români au plâns de bucurie.

 

Citeşte şi: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

 

Vrea să se retragă şi să facă trei copii

În toţi aceşti ani, fanii Simonei Halep şi-au tot pus o întrebare. Cu cine se iubeşte favorita lor? Ei bine, în afară de speculaţii, nimeni nu a putut să afle nimic. A fost cuplată de presa tabloidă ba cu fiul lui Teia Sponte, afacerist apropiat de Gigi Becali, ba cu Smiley, ba cu un tânăr machedon cu foarte mulţi bani care are un club de noapte la Miami.

Însă concret, nimeni nu a auzit-o pe Simona, născută şi crescută în tradiţional stil al comunităţii aromâne, nimeni nu a auzit-o pe Simona rostind vreun nume. Sau să spună măcar că e îndrăgostită de cineva.  În schimb, mărturiseşte că nu mai este mult până când va lăsa tenisul ca să-şi facă o familie. „Mi-ar plăcea să am trei copii pe care să-i învăţ tenis, nu neapărat de performanţă, ci doar să putem să jucăm între noi, de plăcere”, încheie cu un zâmbet cuceritor sportiva-emblemă a României din ultimii ani.

 

 

 

Comentarii: