LIFESTYLE

Nimeni nu scapă de gura Oanei Zăvoranu! Ce a putut să spună despre Andreea Raicu

Încet-încet, cum zice chiar ea, Oana Zăvoranu ”bagă marfă” la fiecare emisiune-pamflet de pe canalul ei de Youtube. În fiecare miercuri, are câte o clientă din lumea bună, axându-se în special pe influencere.

Ultima venită în clubul vedetelor taxate de Zăvoranca este Andreea Raicu. Pe care actrița a ironizat-o pe toate părțile posibile. A amintit despre poveștile de amor pe care Andreea Raicu le-a avut cu bărbați celebri. Și a persiflat-o pe tema faptului că mai tot timpul a pretins că a fost în mare suferință din cauza foștilor parteneri.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”E tot pe mocangeală!”

Cum spuneam, Zăvoranca s-a luat în primul rând de viața personală a vedetei. „Avem marfă nouă! N-o să mai fiu amabilă cum am fost! O primă clientă a emisiunii noastre este Andreea Raicu. Știu, știu, unii dintre voi deja dați ochii peste cap, nu de bine ci de rău.

Andreea Raicu a apărut pe plaiurile mioritice așa ca un fel de asistentă TV, după care s-a băgat ușor, ușor, s-a băgat ea mi se pare, la o emisiune de modă, de ceva. Și mă rog, o maimuțăreală, nimic în cap, minte zero barat.

Nu comică, nu nimic. Se fâțâia. A trecut timpul și Andreea Raicu a țopăit, spune presa și dacă spune presa spunem și noi, a țopâit din pătuț în pătuț pe la tot felul de băieței mai de bani gata, mai artiști, că ea era inimă zburdalnică așa în tinerețe și s-a lăsat și foarte ușor rănită.”, a afirmat Oana Zăvoranu.

Care a trecut ulterior și la enumerarea titlurilor pe care Andreea Raicu și le-a trecut la contul de Instagram. A comentat în stilul ei reclamele pe care fosta prezentatoare le face diverselor obiecte, și a insistat asupra acestui aspect, subliniind că ”e tot pe mocangeală” ca și celelelate influencere pe care ea l-a luat în colimator.

 

 

 

Comentarii: