LIFESTYLE

Noul transfer de la CSM: Siraba Dembele, la plimbare cu soțul și cu gemenii!

CSM București a reușit o lovitură pe piața transferurilor aducând-o alături de Neagu&co pe Siraba Dembele, căpitanul naționalei Franței, campioană mondială, europeană și medaliată cu argint la Jocurile Olimpice.

Extrema stângă a venit în țara noastră cu soțul, fost fotbalist, și gemenii Elian și Matej, în vârstă de aproape opt luni.

„Viața mi s-a schimbat radical….e totul mai greu acum, dar mă bucur că am gemeni, trec prin această experiență o dată. Este nevoie de mult timp și organizare pentru a face toate lucrurile cum trebuie cu cei mici”, povestește  handbalista de la CSM București.

Căpitanul naționalei din Hexagon s-a integrat rapid în rândul „tigroaicelor” și s-a apropiat de jucătoare, care i-au fost, de multe ori, adversare.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de neratat pentru doamne: Secretele pe care trebuie să le ştii când oferi un parfum unui bărbat

„Ne uităm la toate meciurile de fotbal”

Măritată cu fostul fotbalist Igor Pavlovic, Siraba recunoaște faptul că datorită lui a devenit microbistă și că rar pierde meciurile importante din sportul-rege.

„Urmăresc fotbalul, înainte nu eram fan, dar de când sunt cu soțul meu, urmăresc meciuri în fiecare zi, nu conteaza țara, campionatul..ne uităm la televizor la toate meciurile, este o nebunie! Soțul meu a jucat împotriva celor de la Steaua acum câțiva ani, în preliminariile Ligii Campionilor…el cunoaște foarte bine fotbalul românesc”, povestește Siraba Dembele.

 

 

 

Comentarii: