LIFESTYLE

Unde a dispărut Rita Mureșan? Lumea zice că ar fi din cauza kilogramelor în plus

De ceva timp, Rita Mureșan a cam luat distanță de lumina reflectoarelor, nu mai merge la emisiuni tv, la evenimente, ce-i drept, a și fost totul închis. Doar că Rita a făcut asta, s-a distanțat social chiar și pe paginile de socializare, acolo unde imaginile cu ea postate sunt o raritate.

Și cum gura lumii clevetește, se pare că, zic surse din anturajul creatoarei de modă, Rita ar fi pierdut lupta cu kilogramele, s-ar fi îngrășat enorm și nu mai reușește să se oprească, de aceea s-ar fi retras! Ca să vă faceți o idee, ar fi trecut din nou la măsuri extra large, ajungând să cântărească peste 100 de kilograme.

“Rita s-a îngrășat mult, din acest motiv nici nu se mai afișează atât de des sau mai postează imagini cu ea. Gătește foarte mult și foarte bine. Ea este fericită și liniștită, chiar dacă s-a îngrășat. S-a consumat o perioadă pe timpul autoizolării, mai ales că una din fiice n-a fost lângă ea fizic, însă acum e bine.

Rita este o persoană extrem de ambițioasă și dacă-și propune să slăbească va reuși. Să nu uităm că a mai reușit o dată. Însă acum pare că se simte bine în pielea ei, pentru ea contează mai mult să fie bine în suflet și psihic, să aibă un echilibru, și mai puțin aspectul fizic sau numărul de kilograme”, susțin surse din anturajul creatoarei de modă.

CITEȘTE ȘI: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

Slăbise grație… terapiei cu îngeri!?

Ea a mai trecut printr-un asemenea episod și în 2013, dar în 2014, designerul reușise să slăbească spectaculos și să-și etaleze silueta de model, ca pe vremuri, când era miss.

S-a vorbit atunci de o operație de gastric sleave, însă Rita a șocat, susținând că a slăbit grație… terapiei cu îngeri.

„I-am dat poruncă organismului meu, până la ultima celulă, ca să slăbească. Deşi cei care mă cunosc ştiu că eu nu ţin ranchiună, am făcut pace cu toată lumea din jur şi am acceptat trecutul. Mai am de lucru la iertarea mea.

Toată lumea mă întreabă cum am slăbit. Vă spun că nu am avut o reţetă anume. Le-am ţinut pe toate, am făcut tot şi ceva din astea a mers. Aaaaa, pot să spun că de câteva luni am renunţat la carne şi că mănânc doar peşte şi fructe de mare, care îmi plac mai mult. Poftesc uneori la carne. Dar nu cred că este din alimentaţie.”, explica atunci Rita Mureşan.

 

 

 

Comentarii: