LIFESTYLE

NU RATA! Acesta este HITUL VERII! / VIDEO

 

Zeci de milioane de vizualizari, pentru absolut toate piesele lansate si multe saptamani, la rand, no.1 in topurile radio & TV. Vorbim de Lidia Buble, artista careia norocul ii surade de fiecare data. Cântăreaţa a lansat miercuri o nouă melodie.

În apropiere de a implini 24 de ani, Lidia Buble ofera, in dar, un nou single, intitulat „SECRETE”. Piesa, compusa si produsa de Alex Pelin si Andy Platon, relateaza povestea inimii artistei, pe care o cearta din cauza faptului ca este prea rece. Si da, artista vorbeste din experientele traite anterior, dar si despre iubirile apuse ale celor din jur.

„De-a lungul timpului, am putut aduna povestile celor din jur, dar si din viata mea, povesti fara ‘happy end’. Pentru asta, am reusit sa traiesc intens versurile noului meu single, ‘SECRETE’, pentru a reda incredere ca se poate lupta cu inima, atunci cand ea este rece. De fapt, este un dialog intre mine, artistul, si inima. Este piesa pe care am ales-o, in studio, cu sufletul deschis si incredere ca va ajunge la inima tuturor bublisorilor mei. Pentru asta, le multumesc lui Alex Pelin si Andy Platon”, a spus Lidia Buble.

De ce fac oamenii sex NOAPTEA?

Cea mai UȘOR DE MANIPULAT femeie, în funcție zodie. VEZI ce nativă este vizată

Cum îți poți curăța fața de coșuri în timp record folosind ingrediente naturale

Lidia Buble si-a obisnuit fanii ca, de fiecare data, sa lanseze ceva diferit si nou ca sound, asa cum se intampla si in cazul noului ei single, „SECRETE”, si cu care spera sa cucereasca, din nou, inimile lor.

Comentarii: