MODA

Nu te uita la bani când vine vorba de aceste articole vestimentare! De ce doar cele scumpe sunt de calitate

Foto: Pinterest.com

Femeile au, de obicei, dulapul plin şi tot se plâng că nu au destule haine. Ţi s-a întâmplat să petreci mai mult de o oră în faţa oglinzii până când ţi-ai ales ţinuta? Ei bine, acest lucru se întâmplă pentru că aduni un număr mare de haine, de multe ori asemănătoare.

Ca să scapi de această dilemă, alege câteva articole de calitate, poate puţin mai scumpe, dar care să fie potrivite pentru mai multe ocazii.

În primul rând, hainele pe care le alegi trebuie să fie comode, din ţesături naturale şi puţin mai elegante.

Pantofii cu toc

Niciodată să nu-ţi pară rău să investeşti într-o pereche de pantofi eleganţi, fiindcă te scot din orice încurcătură. Aceştia se vor potrivi cu majoritatea articolelor vestimentare din garderoba ta. Fie că sunt negri sau bej, aceştia trebuie să fie neapărat foarte confortabili. Sănătatea picioarelor şi a spatelui depinde de încălţăminte, deci nu este cazul să economiseşti când vine vorba de pantofi, potrivit clickpentrufemei.ro.

CITEȘTE ȘI: Nu lăsa pantofii să te strângă: Trucuri pentru a avea încălțăminte confortabilă

Cămaşa albă

Cel mai bine îţi dai seama de calitatea ţesăturii în cazul pieselor vestimentare monocrome, pentru că nu este mascată de imprimeuri. Aşadar, caută să ai în dulap o cămaşă albă dintr-un material natural, cu o cusătură îngrijită, care să-ţi respecte forma taliei.

Paltonul

Merită să investeşti într-un palton bun, având în vedere că, de obicei, îl vei purta mai multe sezoane. Modelele confecţionate din materiale naturale, cu căptuşeală de înaltă calitate îţi vor crea o imagine mai elegantă. Chiar dacă preţul lor este mai ridicat, gândeşte-te că va rezista mai mult decât cele din fâş sau alte materiale sintetice.

Geanta

Geanta este poate cel mai important accesoriu care alcătuieşte ţinuta unei femei. Aceasta spune multe despre proprietara ei: dacă are bun gust, care este venitul ei, chiar şi caracterul ei. Nu este necesar să cheltuieşti o avere pe o geantă, de la un brand renumit, doar ca să arăţi stilată. Caută un model care să fi adecvat pentru mai multe situaţii, fără accesorii aurite. Atrage atenţia la mânere: acestea trebuie să fie tari, iar cusătura nu foarte vizibilă.

Lenjeria intimă

Confortul tău pe timpul zilei, dar şi modul în care se aranjează hainele depind foarte mult de lenjeria intimă. Prin urmare, este important să nu te gândeşti la bani când te afli în faţa raftului cu sutiene şi chiloţi, ci la calitatea materialelor. Medicii ne sfătuiesc să cumpărăm lenjerie exclusiv din materiale naturale. Totuşi, aici părerile sunt împărţite. Chiar şi mărcile scumpe produc lenjerie din ţesături sintetice, care nu sunt dăunătoare sănătăţii, ci dimpotrivă sunt avansate tehnologic, permiţând pielii să respire mai bine.

CITEȘTE ȘI: Cum alegi corect ochelarii de soare, ca să nu-ți strice ochii și să arate bine

Ochelarii de soare

Adesea, acest accesoriu trădează imediat valoarea sa. Dar să lăsăm deoparte acest aspect. Cel mai important este să ne gândim la sănătatea ochilor. La modelele ieftine, lentilele sunt de obicei fără protecţie împotriva razelor ultraviolete, ceea ce poate determina, în timp, apariţia afecţiunilor oculare.

Costumul din două piese

Poate fi un costum cu fustă sau cu pantaloni. Dacă nu găseşti măsura şi croiala potrivită în magazine, ai putea să-ţi faci unul la comandă. Cu acestă piesă în garderobă, vei avea întotdeauna ceva elegant, fie pentru o întâlnire de afaceri, fie pentru o petrecere sau, pur şi simplu pentru o ieşire în oraş.

Comentarii: