REVIEW

Nu va mai rămâne nicio urmă de mucegai pe rosturile faianței de la baie dacă faceți acest lucru

amazonaws.com

Gospodinele experimentate se bazează pe 3 metode practice și, datorită lor, îmbinările plăcilor de faianță din baie sunt întotdeauna ca noi – nu există nici o urmă de mucegai pe ele.

Trucuri pentru rosturi curate

Corector

Unul dintre ele presupune utilizarea unui corector obișnuit pe care îl puteți cumpăra de la orice magazin de birotică. Agitați bine corectorul înainte de a-l folosi. Tratați cu grijă articulațiile cu acesta.

CITEȘTE ȘI: Trucuri în gospodărie: Lucrurile pe care să le speli zilnic pentru a-ți ușura munca – Te ajută să te ferești de bacterii

Pastă de dinți

Pasta de dinți este utilizată pe scară largă ca agent de curățare eficient. Proprietățile de albire ale acestui produs sunt benefice în curățarea articulațiilor. Trebuie doar să stoarceți puțină pastă de dinți pe o periuță de dinți veche și să o frecați pe articulații. Când pasta se usucă, spațiile dintre dale vor deveni albe. În acest caz, chiar și cea mai ieftină pastă de dinți va ajuta la obținerea acestui rezultat.

CITEȘTE ȘI: Trucuri în gospodărie: Cum să cureți cele mai murdare locuri din casă și nu numai

Oțet, bicarbonat de sodiu și suc de lămâie

O altă opțiune este să amestecați oțet, bicarbonat de sodiu și suc de lămâie. Amestecul rezultat este un detergent perfect pentru rosturi. Cel mai bine este să îl aplicați cu o periuță de dinți veche. Lăsați amestecul să acționeze timp de cel puțin 10 minute, apoi clătiți cu apă. Pentru murdăria încăpățânată, amestecul poate fi lăsat peste noapte.

Comentarii: