LIFESTYLE

”Nu vreau să mă mai certe președintele la televizor ca pe un copil de grădiniță!”! Revolta lui Mărgineanu, ce îi transmite lui Iohannis

Pe Mihai Mărgineanu l-am ascultat mulți, măcar o dată, la un chef sau la o petrecere. Cântece de pahar, muzică folk cu accente originale, iar multe dintre melodiile care au devenit hituri au fost compuse, nu doar cântate de el. Și dacă nu l-am cunoscut așa, cu siguranță l-am descoperit în rolul lui Ardiles, din serialul ”Las Fierbinți”, de la Pro Tv.

Ei bine, Mihai Mărgineanu, ca mai toți artiștii, nu mai rezistă să stea departe de scenă și nu numai. Și ca să se facă auzit, mai degrabă citit, i-a adresat un mesaj pe Facebook direct președintelui Iohannis.

”Deși îl stimez, nu mai vreau să mă certe președintele țării la televizor ca pe un copil de gradiniță care a dat cu mâncarea pe perete. Sunt major, educat și cred că destul de deștept ca să-mi dau seama de mult mai multe decât crede oricine. Mulțumim politicienilor dementici care ne amenință ca pe niște mucoși că, dacă nu suntem cuminți, dau din nou starea de urgență .Vreau să aveți bun simt și să vă dați seama că totul a fost extrem, dar extrem de exagerat. Nu ne putem ascunde în case 3 luni, pentru că afară s-a produs o gripa un pic mai altfel. E momentul să recunoașteți că ați greșit. Și nu vă va acuza nimeni. A greși e omenește!”, a scris actorul pe pagina lui.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Își vrea viața înapoi

Mărgineanu este sătul de toate restricțiile și le cere autorităților, în stilu-i caracteristic să-i dea viața înapoi.

”Ne-am prins că a fost exagerat (…) Am descoperit și proștii din jurul nostru care cred încă în povești cu Cenușăreasa și Zmei de covid. Am văzut și babele care nu vor să dea temperatura la nimeni. Am râs! Dar gata! S-a împărțit din nou lumea în cele două tabere, pro și contra măsurilor severe de austeritate. Unii zic să fie împușcați toți cei care ies afară, ceilalți zic să se iasă fără mască.

Hai să dăm drumul la teatre, la concerte, la cluburi și restaurante și la muncile noastre cele de toate zilele, pentru că, oricum, nimic nu o să mai fie ca înainte după ce ați tâmpit cu televizorul jumătate de populația țării! Dacă se poate merge la Obor, de ce nu se poate merge la teatru? Densitatea e mai mică în sala la Nottara. Nu vreau să-mi scrie nici un deștept și mai ales, nici o deșteaptă care știe ea cum stă treaba. Nu vreau nici un mesaj de la nimeni care să-mi aducă aminte că sunt artist și n-ar trebui să mă intereseze astea. Cea mai mare idioțenie dintre toate! De parcă viața mea nu ar fi afectată de deciziile proaste ale politicului. Vreau să intrăm din nou în viața noastră”, a scris supărat cântărețul pe contul lui de socializare.

 

 

 

Comentarii: