SANATATE

Nutriționistul Mihaela Bilic avertizează: Nu poți scăpa de cancer devenind vegetarian

iubesteticorpul.ro

Adoptarea unui stil de viață vegetarian nu te poate ajuta să scapi de cancer, potrivit medicului nutriționist Mihaela Bilic. Aceasta a atras atenția asupra faptului că secretul vieții veșnice nu se găsește neapărat în farfurie.

Mihaela Bilic „Secretul tinereții fără bătrânețe si al vieții fără de moarte…

… de bine, vivacitatea, agerimea minții, înțelepciunea, pacea sufleteasca. Ei bine, dragii mei, pot sa va spun ca asteptati prea multe de la o farfurie cu mâncare:)

CITEȘTE ȘI: Nutriționistul Mihaela Bilic recomandă: De ce e sănătos să bei cafeaua și ceaiul cu lapte – Are de-a face cu absorbția fierului

O fi important ce bagam in gura, cât si cum mâncam, dar de aici până la a dobandi nemurirea si sanatatea prin intermediul alimentelor, e cale lunga. In primul rând nu-ti poti nega/schimba genele, destinul, soarta. A avea un stil de viata echilibrat ajuta, dar nu e miraculos. Nu poti scapa de cancer devenind vegetarian si nici protectie împotriva infarctului nu primesti daca elimini grasimile din dieta. Nu poti vindeca bolile grave printr-un regim drastic/special si nici nu trebuie sa crezi ca boala reprezinta o pedeapsa pentru „prostiile” pe care le-ai mancat.

Ar fi prea simplu sa putem dobândi controlul asupra vietii doar stiind ce sa mâncăm

Hrana e unul din elementele pe care trebuie sa le luam in calcul insă, din păcate, nu cel mai important. Exista factori cu impact mult mai grav si pe care, de multe ori, nu-i vedem/simtim. De la poluare la stres, de la defectele genetice la procesul firesc de îmbătrânire, totul ne afecteaza sanatatea. Incepem sa „ruginim” de la prima gura de aer pe care o respiram la nastere, oxigenul e cel mai important agent oxidativ. Soarele, zaharul, toxinele din mediu, lasa si ele urme. Si cel mai rău ne facem singuri neștiind sa exteriorizam/neutralizam energia negativa, stresul, grijile. Nemultumirea si necazurile ne îmbolnăvesc mai mult decât mâncarea.

CITEȘTE ȘI: Mihaela Bilic recomandă: Gestul care te ferește de majoritatea bolilor, la îndemâna tuturor

Asa că nu vă mai umpleti cu suspiciune si neîncredere farfuriile, ci căutați sa va trăiti viata frumos, cu bunătate, liniste si împacare. Atât cât o fi ea de lungă!”, a scris dr. Mihaela Bilic, pe pagina sa de Facebook, potrivit Antena 3.

Comentarii: